2017-09-22 12:49


ULTIMA ORĂ: ”Regele” Cioabă a fost REȚINUT pentru 24 de ore

 |  23:17
ULTIMA ORĂ: ”Regele” Cioabă a fost REȚINUT pentru 24 de ore

Regele Dorin Cioabă a fost reținut pentru 24 de ore, miercuri seară, după ce în cursul zilei de azi 28 de percheziţii au fost făcute într-un dosar de evaziune fiscală şi spălarea banilor cu prejudiciu de peste 5 milioane euro, scrie antena3.ro.

Două autoturisme de lux şi aproape 250.000 de euro, în lei şi valută, au fost confiscaţi de poliţişti în urma percheziţiilor făcute miercuri dimineaţă, la locuința familiei Cioabă.

De asemenea, trei bărbaţi au fost reţinuţi, iar soţia lui Dorin Cioabă, Sighişoara, a fost ridicată, în acest dosar de evaziune fiscală şi spălarea banilor cu prejudiciu de peste cinci milioane euro.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, în urma celor 28 de percheziţii făcute de poliţiştii din Mehedinţi şi ai Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliţiei Române în judeţele Mehedinţi, Timiş, Argeş, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Dolj, Gorj, precum şi în municipiul Bucureşti, la persoane suspectate că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 5 milioane de euro, prin evaziune fiscală şi spălarea banilor, au fost confiscate două maşini de lux, precum şi 792.500 de lei, 47.935 de euro şi 800 de dolari şi 97.000 de lei în cont bancar.

De asemenea, trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 33 şi 37 de ani, din Strehaia, au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Una dintre percheziţii a avut loc la locuinţa din Sibiu a lui Dorin Cioabă, autointitulat rege al romilor. Soţia acestuia, Sighişoara, a fost ridicată de poliţişti şi dusă la audieri.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-09-14

TAGURI: dosar, retinere, rege, dorin cioaba, evaziune fiscalaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
13 Sep 2017

O veste buna, insa -in acest caz- "regele" este transformat in acar...Adica 5 milioane de euro, pana la urma este doar maruntis, raportat la cat au furat, devalizat si evazionat, adevaratii regi ai tarii, adica pres-edintii, pm-ii, diversi ministri, mogul 'sarescu si cam 5 mii de parlamentari( per total), astia au talharit de peste 200.000 ( doua sute mii!!!) de ori mai mulr decat acest 5 milioane, ei au jefuti peste 1 TRILION (999+1 ++++ miliarde) de euro. si cel mult 5-6 indivizi au fost tinuti responsabil cu cativa ani de puscarie, cei mai multi sunt liberi si sparg milioane, in tara sau in strainatate, asa ca va disparea si "corpul delict", "dragalasii" nostri magistrati( procurori si judecatori) vor fi de acord, la unison, ca daca nu mai exista banii, nici nu aveau nici cum sa fie furati, mai ales ca au avut -si au- si ei, partea lor...Probabil ca acest rege a facut acesti bani si din furturi, etc., dar este foarte posibil ca cei mai multi bani sa fie colectati ca zeciuiala pentru rege, de la toti cei plecati in occident la cersit si la furat, in final, acest cioaba s-ar putea sa fi adus servicii statului roman, banuind ca pentru cele mai multe sume a platit taxe, asa cum a platit taxe si pentru bunurile cumparate in Romania, pe cladiri, etc..Inca odata, tipul trebuie bine scuturat si sa plateasca cu varf si indesat si ce datoreaza, dar si amenzi uriase, insa cu o "fusta tigancii" , nu se face primavara...Sunt pesti mult, mult mai grasi, care trebuie prajiti...
RO TARA FARA ROST
14 Sep 2017

BINOMUL KURULUI , ATI BAGAT publicitate cu hotiile TIGANILOR CA SA SALVATI GENERALII mafioti DE LA Casa Nationala de Asigurari de Sanatate pradiuta 80%, sa modificati in taina legile penale dupa interesul puscariabililor si penalilor din sistemul pulitic de kkt din Ro.
LEVST.
14 Sep 2017

Cioaba a scapat de arest in dosarul de 5 milioane de euro: Am luat totul asupra mea. Am simtit puterea justitiei Joi, 14 Septembrie 2017, ora 14:28 El a parasit arestul Politiei si a declarat presei ca a "luat totul asupra" sa pentru ca-si iubeste sotia si nu a vrut sa treaca ea prin toata cercetarea. La un moment dat, am fost invitat sa-mi ajut sotia. Pe drum mi s-a spus ca sunt martor, la intrare in Drobeta Turnu Severin am fost suspect si la Politie am fost inculpat. Firma este a sotiei, ea este administrator, dar, pentru ca imi iubesc sotia si n-am vrut sa treaca ea prin toate lucrurile acestea, am luat totul asupra mea. Am recunoscut ca eu am administrat societatea si raspund eu pentru toate eventualele probleme si de asta am devenit eu inculpat", a declarat presei Dorin Cioaba... "Nu ne este teama, pentru ca noi am lucrat cinstit, nu suntem o familie de infractori, facem afaceri normale. Am facut afaceri normale cu niste oameni de nimic", a mai spus Dorin Cioaba___----____ Bravo Dorinel, dovedesti ca nu esti chiar as-zis rege, chiar ca ai ceva stofa, daca ai luat totul asupra, ta...Si pana la urma s-ar putea dovedi ca esti si nevinovat...Ramane de vazut...
Random imageUltimele stiri