2019-05-21 17:55


ULTIMA ORĂ: Rusia ar fi instalat sisteme de RACHETE NUCLEARE pe Litoralul Mării Negre

 |  21:08
ULTIMA ORĂ: Rusia ar fi instalat sisteme de RACHETE NUCLEARE pe Litoralul Mării Negre

Rusia a instalat sisteme de rachete nucleare pe litoralul Mării Negre, în apropierea frontierei cu Ucraina, conform unor imagini prin satelit obţinute de Institutul Imagesat International, informează postul american de televiziune Fox News.

Potrivit Institutului Imagesat International, imaginile surprind sisteme de rachete Iskander instalate într-o bază din Krasnodar, oraş rus situat pe litoralul nordic al Mării Negre, în apropierea frontierei cu Ucraina.

Rachetele Iskander au raze de acţiune de până la 500 de kilometri şi pot transporta atât ogive convenţionale, cât şi nucleare.

Conform Institutului Imagesat International, sisteme balistice similare au fost instalate în zona Ulan-Ude, în sudul Rusiei, în apropierea frontierei cu Mongolia.

În urmă cu câteva zile, Nikolai Patruşev, secretarul Consiliului de Securitate din Rusia, a afirmat că autorităţile din Ucraina sunt "sub controlul" Occidentului. "Continuarea de către autorităţile de la Kiev a acestor politici poate contribui la pierderea de către Ucraina a statutului de naţiune", a avertizat Nikolai Patruşev, citat de Rossiyskaya Gazeta şi de agenţia Tass.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-18

TAGURI: rusia, sisteme, rachete nucleare, litoral, marea neagra
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
18 Ian 2019

Nu se termina . Orce arma are o contra , arma
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
18 Ian 2019

terminati cu stirile astea absolut IMBECILEsi spuneti oamenilor adevarul si anume-inca de pe vremea lui JFK si HRUSCIOV atat americanii cat si rusii stiu bine ca nici o tara considerata superputere NU ARE VOIE SA FOLOSEASCA ARME NUCLEARE..deci nici RUSIA,nici USA,nici alte tari//Pana si MIhail Gorbaciov a spus asta de nenumarate ori si chiar a mers pana la desfiintarea rachetelor balistice INF.adica acum ne intoarcem inapoi in perioada dinainte de Hrusciov???????nici un copil de gradinita nu poate sa creada asa ceva...Concluzia ar fi -e posibil sa fie rachete rusesti dar in niciun caz nu pot fi arme nucleare deoarece sunt interzise
MEY CUCUVEA....
18 Ian 2019

Conducătorii au luat-o razna! Poate urmează subconștient ceea ce e scris în Biblie să se întâmple! Vor fi bombe, va fi al 3-lea război mondial! Euro a luat-o razna! Este SEMNUL invadării Iranului și declanșarea războiului în Ierusalim și raderea de pe fața pământului a Esplanadei Moscheelor! D-aia s-a dus proasta satului la Ierusalim...e plin Bucureștiul de jidani!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
18 Ian 2019

eu cred ca Netaniahu e ca de obicei extra-PARSIV si pacaleste pe toata lumea-de exemplu toti securistii lui din Romania sunt in barca rusilor si se pupa pe ureki cu Putin (vezi Ghita la Belgrad) Deci totul e un CIRC de doi bani nici un om sanatos la cap nu poate sa creada chestiile astea-dupa parerea mea totul este MANIPULARE si MINCIUNA ca sa prosteasca naivii
BNR
19 Ian 2019

la ora actuala cel mai mare pericol pentru romania in afara de dragnea este isarescu si gasca de iresponsabili de la bnr.este caz de siguranta nationala si este extrem de grav ca aceste dement isarescu tradator de tara si distrugatorul leului este lasat in libertate.nu exista nici un motiv de devalorizare in afara politicii de distrugere a lui isarescu.leul trebuie sa fie stabil iar ceea ce face bnr este atac la siguranta nationala. dar cum sri nu mai exista si helvig a reusit performanta incredibila sa traga sri pe linie moarta ,cum procurorii nu mai exista si judecatorii sunt slugile mafiei romania este ca o prada in mainile gruparilor de crima organizata.singura tara din lume unde infractorii fac legi si min justitiei este la comanda infractorilor,jandarmeria mutileaza oameni si procurorii dorm pe ei ,ccr sclavi ai mafiei,.romania singura tara din lume fara justitie cu un guvernator iresponsabil.
ANONIM
19 Ian 2019

Da DRAGNEA E UN BANDIT DAR NAZISTUL IOHANIS CAND VA FI TRAS LA RASPUNDERE PENTRU TOATE FAPTELE LUI ANTI ROMANIA CRED CA CEL MAI MARE PERICOL PENTRU ROMANI E ACEST SAS SOVIN
Random imageUltimele stiri


STARBAG