2019-05-22 18:57


ULTIMA ORĂ: Ședința CSAT a fost SUSPENDATĂ! Care e motivul

 |  18:31
ULTIMA ORĂ: Ședința CSAT a fost SUSPENDATĂ! Care e motivul

Klaus Iohannis a suspendat, marți, ședința Consiliului Suprem de Apărare a Ţării. Au fost discuții prelungite pe securitatea națională. Ședința va fi reluată pe data de 19 decembrie.

„​Ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, care a avut loc marți, 11 decembrie a.c., a fost suspendată de către Președintele României, domnul Klaus Iohannis, la solicitarea membrilor Consiliului, având în vedere faptul că ordinea de zi a cuprins tematici importante referitoare la apărarea țării și securitatea națională, fapt care a generat discuții prelungite. Drept urmare, Președintele României a decis reluarea ședinței Consiliului Suprem de Apărare a Țării în data de 19 decembrie a.c., pentru continuarea analizei subiectelor aflate pe ordinea de zi”, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-11

TAGURI: iohannis, sedinta csat, suspendare, securitate nationala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MRS KATHY HALL
11 Dec 2018

Atenţie: Căutați o COMPANIE DE ÎMPRUMUT FINANCIAR REAL pentru a vă oferi împrumut între 5.000 Euro și 5.000.000 Euro (pentru un împrumut de afaceri sau de companie, împrumut personal, împrumuturi pentru locuință, împrumut auto, împrumuturi de consolidare a datoriilor, capital de risc, împrumut medical etc.) Sau ați fost refuzat un împrumut de la o bancă sau o instituție financiară din cauza unuia sau a celuilalt motiv? Aplicați acum și obțineți un împrumut financiar real și procesat și aprobat în termen de 3 zile. METHODIST LIMELIGHT CO-OPERATIVE COMPANY OF LOAN, noi suntem un "creditor de împrumut internațional acreditat" care acordă împrumuturi REAL FINANCIARE persoanelor fizice și companiilor cu dobândă redusă de 2% cu cartea de identitate valabilă sau pașaportul dumneavoastră internațional pentru verificare. Împrumutul nostru Rambursarea începe la 1 (un) an după ce ați primit împrumutul, iar durata rambursării variază între 3 și 35 de ani. PENTRU REALIZAREA ȘI PROCESAREA IMEDIATĂ A CERERII DE ÎMPRUMUT ÎN 2 ZILE DE LUCRU, Contactați-ne direct prin acest e-mail: methodistcooperativeloan@gmail.com Contactați-ne cu următoarele informații: Numele complet:____________________________ Suma necesară ca împrumut: ________________ Durata împrumutului: _________________________ Scopul împrumutului: ______________________ Data de nastere:___________________________ Sex:_______________________________ Starea civilă:__________________________ Adresa:_______________________ Oraș / Cod postal: __________________________ Țară:_______________________________ Ocupaţie:____________________________ Telefon mobil:__________________________ Trimiteți cererea dvs. de răspuns imediat la: methodistcooperativeloan@gmail.com Mulțumesc. Doamna Kathie Hall Director. SOCIETATEA DE ÎMPRUMUT PENTRU COOPERAȚII METHODIST E-
ANONIM
11 Dec 2018

ALO GUNERNANŢICĂCAŢILOR CU APUCATURI DE HAIDUCI UNDE ŞI CAND IN ISTORIA OMENIRII HOTII AU PRADUIT TARA TIMP DE 30 DE ANI INFOMETAND POPORUL , APOI IN NUMELE CLEPTOCRATIEI AU AJUNS SA GUVERNEZE SI SA EMITA LEGI PENTRU IERTAREA FARADELEGILOR COMISE DE EI ......????
BANI FARA NUMAR
11 Dec 2018

DE UNDE INPRUMUTA DRAGNEA TERENTE , 10 MILIARDE EURO ?? DAR CELE 100 MILIARDE EURO DATORIE ?
ANONIM
11 Dec 2018

Sterpul a fost epuizat după cca 4 ore de muncă....creierul lui nu este obișnuit cu o asa munca intensă de cca 4 ore....el rezista doar in conditii de turism si fabricat acte false ptr beneficiile " răvășitoare bolnave "" s.a îmbolnăvit ptr a.si fabrica lectia de minciuni ....mafia actelor false ptr case lucrează, in timp ce poporul este in letargie ....OARE CE AU FACUT SIBIENII....EI NU AU VAXUT FARADELEGILE LUI ???
Random imageUltimele stiri


STARBAG