2018-10-21 16:25


ULTIMA ORĂ: un român, printre victimele atacului de la Munchen

 |  17:54
ULTIMA ORĂ: un român, printre victimele atacului de la Munchen

Un român se află printre victimele atacului de la Munchen, scrie Le Monde, care spune că opt persoane au suferit răni uşoare după ce au fost atacate cu un cuţit.

Conform sursei citate, au fost răniţi un copil de 12 ani, şase bărbaţi şi o femeie, şase dintre victime fiind de naţionalitate germană, una italiană şi una fiind de origine română.

Atacatorul, care a fost reţinut, are 33 de ani şi este cunoscut forţelor de ordine pentru acte de violenţă şi furt, el părând că suferă şi de afecţiuni psihice, a indicat într-o conferinţă de presă, şeful Poliţiei din Munchen, Hubertus Andrä.

Bărbatul nu a dat declaraţii, iar motivul acţiunii sale nu este cunoscut.

În faza actuală a anchetei, agresiunea pare a fi una de drept comun, nefiind absolut niciun element în favoarea variantei unui act terorist, politic sau religios, a subliniat şefull poliţiei.

Suspectul şi-a agresat victimele în şase locuri difertite într-o zonă situată în centrul oraşului Munchen şi a fost prins la câţiva kilometri de locul atacurilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-22

TAGURI: atac munchen, roman, victima
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
21 Oct 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/45826153.https://petitieonline.net/petitie/09726156.Semnați,oameni buni!Bulevardul Basarabia are nevoie de modernizare grabnic!Capitala are nevoie de magistrala 7 până în 2020!
Random imageUltimele stiri


loading...