2019-05-21 20:46


ULTIMA ORĂ. Vanghelie SCAPĂ definitiv de arestul preventiv: ”Știu că DERANJEZ”

 |  17:25
ULTIMA ORĂ. Vanghelie SCAPĂ definitiv de arestul preventiv: ”Știu că DERANJEZ”

Curtea de Apel București a respins definitiv cererea DNA de arestare preventivă a premierului Marian Vanghelie. Fostul primar al sectorului 5 povestește cum statul paralel avea liste și lucra pe aceste liste, pe cine trebuie să scoată de pe listă.

Marian Vanghelie a avut o primă reacție după decizia instanței: „E o reacție de normalitate, mă bucur că am putut să dau peste niște judecătoare tinere și cu curaj. Tot ce ați reușit, aproape cu 80% din presa din România să se unească, dacă nu era presa să se unească, altfel eram luați ca din oală. Știu că deranjez. Este dramatic, cum să fiu arestat că eram la aparatul de apă. Cum să se ceară arestarea pentru așa ceva. Nici pe vremea comuniștilor. Am fost la Parchet că așa era viața. Dar așa ceva nu am văzut în viața mea. Am 50 de ani. Toată clasa politică va înțelege ce este bine pentru această societate, nu pentru Vanghelie. Vorbeam chiar și dacă mă arestau” a declarat Vanghelie pentru Antena 3.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-22

TAGURI: vanghelie, decizie, arest preventiv, dna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
23 Mar 2018

JUSTITIE DE CACAO...........GOAGAL O FI DEVENIT FATA MARE DUPA CE I-A DAT IN GAT PE UNII TICALOSI DIN GASCA LUI https://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3813/756/original.jpg . Majoritatea romanilor tradeaza ca ticalosii pe toate planurile si sunt tradati continuu de cei carora le acorda incredere. Tradarea este dureroasa atunci cind simtim cum suntem tradati de oamenii falsi, ticalosi, dar nu si cand noi tradam cu multa usurinta curveasca. Ignorind aspectul public negativ poate exista si tradare justificata de alegerea interesului propriu in realizarea celui mai simplu instinct, acela de a supravietui. Actul de trădare semnifica in primul rand lipsa, unei valori umane esentiale, a credintei, a unor convingeri, pentru ca nici un om cu crez adevarat nu poate trada. Tradeaza cel ce nu are nici o credinta si care se ascunde sub masca servilismului, ipocriziei si a falsitatii. Tradarea este considerata un mare pacat, deoarece viata a dovedit-o ca nu este usor sa decidem impotriva vointei noastre, a tentatiilor ticaloase sau a interesului nostru marsav si putini sunt cei care au vocatia de martiri. In politica romaneasca postdecembrista nu s-a remarcat nici un caz de loialitate politica cu finalitate glorioasa sau virtute, in schimb s-a putut vedea foarte frecvent tradarea calificata, prin aplicarea diferitelor moduri de operare imorala in interese meschine de partid, de grup sau personal.
Random imageUltimele stiri


STARBAG