2019-05-20 01:47


ULTIMA ORĂ: Vești bune pentru Dragnea. Liderul PSD SCAPĂ de un important dosar la DNA

 |  19:46
ULTIMA ORĂ: Vești bune pentru Dragnea. Liderul PSD SCAPĂ de un important dosar la DNA

Tribunalul Teleorman a respins, vineri, solicitarea procurorilor DNA de redeschidere a dosarului Teldrum. Hotărârea pronunțată este definitivă, transmite corespondentul Mediafax.

După mai multe termene, în care s-a amânat cauza din diverse motive, Tribunalul Teleorman a decis, vineri, respingerea ca nefondată a solicitării procurorilor de redeschidere a urmăririi penale în dosarul Teldrum. Hotărârea Tribunalului Teleorman este definitivă. La data de 30 septembrie 2016, Direcția Națională Anticorupție a înregistrat denunțul formulat de OLAF cu privire la săvârșirea mai multor infracțiuni. În acel denunț s-a reținut că reprezentanții Consiliului Județean Teleorman au constituit un grup infracțional organizat în vederea comiterii infracțiunii de folosire sau prezentare cu rea credință a unor documente false, inexacte sau incomplete, dar și a altor infracțiuni. Din coroborarea mijloacelor de probă administrate în cauză s-a reținut că în cursul anului 2001, președintele Consiliului Județean Teleorman de la acea vreme, Liviu Nicolae Dragnea, a inițiat un grup infracțional organizat din care au făcut parte mai mulți funcționari ai instutuțiilor din administrația publică, au susținut procurorii. Aceștia spun că grupul infracțional a avut drept scop principal obținerea în mod fraudulos a unor sume importante din contracte finanțate din fonduri publice și europene, prin comiterea mai multor infracțiuni. Este vorba, așadar, despre modul în care s-au obținut finațarea de 114.263.011, 35 lei, din care suma de 13.000.000 era obținută din fonduri europene. Elementele de noutate apărute au determinat procurorii DNA să solicite redeschiderea dosarului și soluționarea lui corectă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-21

TAGURI: dragnea, dosar teldrum, tribunal teleorman, dna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HA , HA , HA ...TRIBUNALUL TEL
21 Dec 2018

........tot un fel de DNA Ploiesti unde se musamalizeaza infractorii. Poate sa i se anuleze toate dosarele , in mentalul colectiv al romanilor draknea ramine un borfas si hot , fara scrupule si fara caracter , chiar si pentru unii din psd.
TERENTE
21 Dec 2018

DECI NOI PLATIM 13 000 000 EURO CEL PUTIN . PLUS CELELANTE JMENUITE . IAR BANI RAMIN LA TERENTE DE TELEORMAN
MACACPEDRAC-NEA
22 Dec 2018

NU MAI ZIMBI CA UN TANTALAU CA TOT NU SCAPI DE BULAU BAI JIGODIE HOATA .
@ TORENTE
22 Dec 2018

Plătește măta...bă
ANONIM
22 Dec 2018

Gunoiul draknea EXECUTAT LA TÂRGOVISTE IN ZIUA DE CRACIUN.
ANONIM
22 Dec 2018

Cartelul condamnaților ar fi făcut o chetă de o jumătate de miliard de euro pentru a scăpa de pușcărie! Da, oameni buni, așa se vorbește în piață! Că toate deciziile „surprinzătoare” și rapide date în ultima perioadă de CCR și anumite instanțe nu sunt întâmplătoare. Că, dincolo de obsesia lui Dragnea de a scăpa de pușcărie și dosare, mai există o grupare, de mari oameni de afaceri români și străini, ce ar fi cotizat la un buget care să fie distribuit celor implicați. Buget care s-ar ridica la aproape jumătate de miliard de euro. Conform zvonului, există și niște persoane de încredere care s-au ocupat cu operațiunea. Iar una dintre aceste persoane ar fi Cătălin Voicu. Căruia, conform acelorași zvonuri, câteva dintre judecătoarele ajunse acum la butoanele justiției din România îi spun Tăticu'.
Random imageUltimele stiri


STARBAG