2017-01-18 01:24

EVENIMENT


Ultimatum dat Guvernului. Pensionarii militari vor protesta în Piața Victoriei până la demisia lui Boc | CITESTE ULTIMATUMUL

 |  16:21
Ultimatum dat Guvernului. Pensionarii militari vor protesta în Piața Victoriei până la demisia lui Boc | CITESTE ULTIMATUMUL

SindicatulCadrelor Militare Disponibilizate au emis un ultimatum la adresa premieruluiBoc și a miniștrilor Gabriel Oprea, Traian Igaș, Ioan Botiș, Cătălin Predoiu șiGheorghe Ialomițianu, precum și a directorului SRI, George Maior.

Prin acest ultimatum, SCMD îi somează pe guvernanți să încetezeimediat procedurile de aplicare retroactivă a Legilor 119 și 263/2010, precumși să anuleze HG 735/2010.

Deasemenea, militarii disponibilizați somează ca în luna februarie, „toți ceiafectați de aplicarea ilegală a HG 735/2010 să-și primească pensia întreagă șidiferența față de suma primită în luna ianuarie”. În cazul în care cei somaținu vor rezolva aceste probleme, Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizateanunță că le va satisface curiozitatea și, „în ziua de 1 martie 2011, vomconvoca în fața Guvernului, toate «excepțiile», adică zecile de mii depensionari militari și civili afectați de măsurile dvs. de genocid și subminarea economiei naționale. Vom considera că respingeți dialogul. Vă reamintim, încazul în care ați uitat, că dvs. sunteți în serviciul nostru, nu invers, dvs.sunteți angajații, nu stăpânii noștri și a venit vremea să facem BILANȚUL!”.

Contactattelefonic, colonelul Mircea Dogaru, președintele SCMD ne-a declarat că „dacă Putereași Opoziția se joacă de-a demiterea lui Emil Boc, ținând cont de faptul căacesta de multe ori a vrut să renunțe și nu a fost lăsat, îi ajutăm noi și îldemitem”. În acest sens, Mircea Dogaru a precizat că, pe 1 martie, cadrelemilitare afectate de recalcularea pensiilor vor protesta în fața Guvernului și”nu vor părăsi Piața Victoriei până ce Emil Boc nu va demisiona”.

Marșul de Ziua Unirii

Pânăla anunțatul miting din 1 martie, Reprezentanții SCMD au anunţat că pe 24ianuarie vor avea loc în Bucureşti şi în toate oraşele reşedinţă de judeţnumeroase acțiuni de protest. "În reşedintele de judeţ participanţii sevor strânge în faţa prefecturii şi vor depune două somaţii către preşedinte şicătre Guvern", se arată într-un anunţ postat pe site-ul sindicatului.

LaBucureşti, va avea loc un marş pornind din Piaţa Revoluţiei la ora 10.00, dupăîntoarcerea delegaţiei care va fi trimisă cu listele cuprinzând toţi membriiSCMD, având ca obiective sediile MAI, SRI, MApN. Marşul se va încheia în faţaAcademiei Militare, după întoarcerea delegaţiei pe care SCMD o va trimite laCotroceni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-05-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DUMITRU IUGA
23 Ian 2011

Stimati domni tovarasi! V eni-v-ar mintea la cap! V oi reprezentati trecutul comunist al armatei roman e! Ati aparat cu arma in mana cuceririle revolutio nare ale romaniei sociali ste, ati omorat, direct s i indirect, oameni nevino vati in decembrie 1989! O priti-va! Nu impresionati pe nimeni si riscati sa fiti adunati si trimisi l a puscarie (atentat la si guranta nationala!). Veni -v-ar mintea la cap! Nu v a jucati cu focul! Tot ce puteti face este sa-l vo tati pe Vadim Tudor, ment orul vostru.
PANI HACITIN
04 Mar 2011

Pentru cei ce au mintea o bosita! Acest exemplu est e doar pentru prosti. Cei destepti nu e nevoie sa- l mai citeasca (dar indic atia mea ar fi ca totusi sa-l citeasca si ei, insa doar pentru informare). Iata si exemplul: Un ceta tean este pedepsit in 200 5 cu 3 ani puscarie (in 2 008 iese si e din nou lib er)… In 2010 se schimba codul penal si pentru ac eeasi fapta trebuie sa fa ca acum 6 ani de puscarie … Rezolvarea portocalie : Cetateanul respectiv va mai face inca 3 ani de p uscarie!!! Rezolvarea cel orlalti: Cetateanul e lib er in continuare! A plati t deja pentru fapta sa… Acum intelegeti toti cei care ii tot dati inainte cu recalcularea??? Asa s ta treaba cu retroactivit atea… o lege nu se mai poate aplica celor carora li s-a aplicat deja… V a rog sa copiati acest co mentariu si sa-l introduc eti acolo unde prostii co ntinua sa bata campii si sa sustina o asa mare tam penie ca cea cu recalcula rea pensiilor militarilor . Nu va opriti… faceti asta in fiecare zi in dif erite locuri (bloguri, si te-uri, etc.) pana cand s i prostii se vor destepta si vor intelege ce insea mna sa gandesti… Nu va opriti! Doar asa vor ince pe sa inteleaga adevarul despre recalcularea pensi ilor… Nu uitati!!! Post ati si iar postati!… Nu aveti nicio scuza sa va opriti!!!

Adauga un comentariu

Random image