2018-12-18 15:31


Un autocar înregistrat în România s-a răsturnat în Germania. Doi români au leziuni superficiale

 |  07:05
Un autocar înregistrat în România s-a răsturnat în Germania. Doi români au leziuni superficiale

Un autocar al unei firme de transport înregistrate în România, care avea la bord 11 pasageri, între care 2 cetăţeni români şi 9 din Republica Moldova, s-a răsturnat în afara carosabilului pe o şosea din Germania. În urma accidentului, cei 2 cetăţeni români au leziuni superficiale, iar 3 dintre ceilalţi pasageri sunt în stare gravă.

MAE a anunţat, duminică, referitor la accidentul de circulaţie, că un autocar cu 11 pasageri la bord s-a răsturnat în afara carosabilului.

Potrivit MAE, din primele informaţii obţinute de către Consulatul General al României la München de la poliţia germană, doar 2 dintre pasageri sunt cetăţeni români, restul fiind cetăţeni ai Republicii Moldova.

"Cei doi cetăţeni români au suferit leziuni superficiale şi au fost internaţi într-o clinică din Nürnberg. Toţi ceilalţi 9 pasageri au fost răniţi în accident şi au fost internaţi în spitale din apropiere, 3 dintre aceştia în stare gravă", precizează MAE.

Ministerul de Externe a mai mnţionat că autocarul implicat aparţinea unei firme de transport înregistrate în România. Potrivit poliţiei locale, accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive cu care autocarul a intrat într-o curbă, carosabilul fiind umed.

"Oficiul consular român de la München menţine legătura cu autorităţile germane şi este pregătit să asigure asistenţă consulară, în limitele competenţelor legale", se mai arată în comunicatul MAE. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-04

TAGURI: autocar, inregistrat, romania, rastoarna, germania, doi, roman, are, leziuni, superficiale, stare, grava
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...