2019-05-21 15:56


Un bărbat a fost REȚINUT, după ce a fost URMĂRIT în trafic și s-a tras asupra sa cu focuri de ARMĂ

 |  10:19
Un bărbat a fost REȚINUT, după ce a fost URMĂRIT în trafic și s-a tras asupra sa cu focuri de ARMĂ

Un bărbat de 27 de ani a fost reţinut vineri noapte în Capitală după ce poliţiştii au încercat să oprească autoturismul în care se afla, înmatriculat în Marea Britanie. Acesta a fost urmărit în trafic şi s-a trăs focuri de armă asupra sa, notează News.ro. În goana sa nebună, bărbatul a lovit maşina Poliţiei, iar apoi şi-a chemat rudele în ajutor.

Incidentul a avut loc în cartierul Rahova. Poliţiştii de la Rutieră au vrut să oprească un vehicul înmatriculat în Marea Britanie, însă şoferul a refuzat, accelerând. Echipajul a pornit în urmărirea bărbatului, iar la un moment dat acesta a lovit maşina poliţiei. Poliţiştii au făcut uz de armă trăgând în direcţia vehiculului.

"Vorbim despre un bărbat de 27 de ani, reţinut pentru conducere fără permis şi tulburarea  ordinii şi liniştii publice. Urmărirea a fost pe mai multe străzi de pe raza Sectorului 5. A fost necesară folosirea forţei”, a relatat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-03

TAGURI: barbat retinut, trafic, politie, focuri de arma
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
03 Mar 2018

Lume nebuna ma tata !conduci fara carnet ,faci tot felul de prostii apoi cand te prinde sari cu cutitul Stupida lume ,stupizi indivizi ma tata !
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
03 Mar 2018

sectorul5 e mosia lui Vanghelie...acolo orice minune e posibila//acolo orice copil de tzatza poate sa mearga in anumite locuri sa cumpere/vanda toate porcariile de tras pe nas...si dupa aia se urca la volan...cand vede politia nici nu stie ce a vazut e cu capul in alta lume.si treaba e din 1990 asa pentru ca au protectie politica la cel mai inalt nivel
ANONIM
04 Mar 2018

Considerați că uzul de armă în zonele locuite ar trebui mai bine reglementat ?
Random imageUltimele stiri


STARBAG