2018-09-26 12:20


Un bărbat din Buzău şi-a violat mama bolnavă şi imobilizată la pat

 |  10:45
Un bărbat din Buzău şi-a violat mama bolnavă şi imobilizată la pat

Un bărbat din judeţul Buzău şi-a violat mama, în vârstă de 77 de ani, bolnavă şi imobilizată la pat. Acesta a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri de Siguranţă Săpoca pentru expertiză psihiatrică.

Surse din rândul anchetatorilor, citate de Mediafax, au afirmat că bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a consumat alcool la un bar din apropierea locuinţei sale, după care a mers acasă unde locuia cu mama sa şi a obligat-o pe aceasta să întreţină relaţii sexuale cu el.

Femeia i-a povestit a doua zi unei fiice ce s-a întâmplat şi aceasta a anunţat Poliţia.

”Poliţia a fost sesizată pe 8 august, în jurul orei 11.00, de către fiica bătrânei de 77 de ani. La faţa locului s-a deplasat o echipă de la Poliţia Judeţeană Buzău. În urma discuţiilor cu persoana vătămată, s-a constatat că în noaptea anterioară, în jurul orei 2.00, fiul acesteia a profitat de imposibilitatea de a se apăra şi a întreţinut raporturi sexuale cu bătrâna. Din cercetări a mai rezultat că în 7 august bărbatul a consumat alcool la un bar. Imediat după sesizarea faptei, bărbatul a fost identificat şi internat la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Doiniţa Mihalache.

Oamenii legii l-au găsit pe bărbat în locuinţa unui sătean la care muncea cu ziua.

Medicii de la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca vor stabili dacă bărbatul a avut sau nu discernământ în momentul în care şi-a violat mama.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-13

TAGURI: barbat, buzau, violeaza, mama, bolnava, imobilizata, pat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...