2018-12-15 09:52


Un deputat PSD protestează în faţa sediului DNA. Vezi despre cine este vorba

 |  09:50
Un deputat PSD protestează în faţa sediului DNA. Vezi despre cine este vorba

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu protestează miercuri dimineaţă, în faţa sediului DNA, însoţit de alte persoane, împotriva activităţii Laurei Codruţa Kovesi la conducerea instituţiei şi faţă de refuzul acesteia de a se prezenta la Comisia de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009. Cu o zi în urmă, Pleşoianu a anunţat pe Facebook că vrea să-şi petreacă timpul liber la „Templul Anticorupţie”, unde sălăşluieşte „divinitatea sa”, în condiţiile în care „nu se mai poate trăi aşa în această ţară”.

Un deputat PSD protestează în faţa sediului DNA. Vezi despre cine este vorba
zoom
Pleşoianu, membru al Comisiei de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, are şi mai multe mesaje pe nişte coli de hârtie pe care scrie "Kovesi la poligraf. Ai fost acasă la Oprea?". Celelalte trei persoane care i s-au alăturat poartă şi ele mesaje similare: "Ai plagiat? Ai abuzat? Ai plecat!" şi "Your DNA is corrupt" şi "Kovesi, pe tine cine te Oprea?", "Om, nu binom".

„NU se mai poate trăi aşa în această ţară! Eu NU mai accept! Ca atare, mâine dimineaţă (miercuri, 5 iulie), mă voi afla de la prima oră în «spaţiul meu privat» din faţa Sediului DNA din Str. Ştirbei Vodă nr. 79-81. Începând cu ora 8.00, îmi voi petrece «timpul meu liber» în faţa Templului Anticorupţiei, unde sălăşluieşte DIVINITATEA SA”, a scris marţi pe Facebook deputatul social-democrat.

Liviu Pleşoianu a mai spus că îl va bucura „prezenţa oricărui CETĂŢEAN care va alege acelaşi «spaţiu privat» şi acelaşi interval de «timp liber»”. „După cum mă va bucura şi propria-mi companie, în cazul în care voi fi singurul cu care mă voi intersecta. «Noi suntem DNA şi nu ne lăsăm!» - Foarte bine! Şi eu sunt PARLAMENTAR AL ROMÂNIEI. ...ŞI NU MĂ LAS! ...Fie să FIM!”, a conchis deputatul PSD.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-05

TAGURI: deputat, psd, protest, dna, laura codruta kovesi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...