2019-02-23 00:53


Un deţinut de la Penitenciarul Botoşani s-a sinucis în cameră; conducerea instituţiei a deschis o anchetă

 |  11:51
Un deţinut de la Penitenciarul Botoşani s-a sinucis în cameră; conducerea instituţiei a deschis o anchetă

Un deţinut de la Penitenciarul Botoşani s-a spânzurat în camera de deţinere, trupul său fiind găsit de personalul de serviciu. Conducerea penitenciarului a început o anchetă în acest caz.

Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Botoşani, miercuri, în jurul orei 23.30, personalul de supraveghere aflat în serviciu a descoperit la o cameră de deţinere un deţinut care s-a sinucis prin spânzurare.

A fost sesizat Serviciului de Urgenţă Botoşani, prin apel la numărul unic de urgenţă 112, care s-a prezentat la sediul unităţii, constatând decesul persoanei în cauză, în jurul orei 23.40.

"În conformitate cu prevederile legale, s-a procedat la sesizarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani, judecătorului de supraveghere a privării de libertate şi a fost anunţată familia persoanei condamnate", au precizat reprezentanţii Penitenciarului Botoşani.

De asemenea, la nivelul unităţii de detenţie a fost începută o anchetă internă pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-29

TAGURI: detinut, botosani, spanzurat, camera, ancheta,
loading...





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


Random image



Ultimele stiri




STARBAG




loading...