2018-12-16 12:48


Un deţinut de la Penitenciarul Pelendava a evadat. Bărbatul, condamnat pentru trafic de minori

 |  13:49
Un deţinut de la Penitenciarul Pelendava a evadat. Bărbatul, condamnat pentru trafic de minori

Un deţinut de la Penitenciarul Pelendava a evadat, joi, de la un punct de lucru interior, situat la o fermă din judeţul Dolj. Acesta fusese condamnat pentru trafic de minori.

Reprezentanţii Penitenciarului Pelendava au anunţat că deţinutul Florin Bîrzan (28 de ani) a fost condamnat definitiv la şase ani de închisoare pentru trafic de minori. Acesta a evadat, joi, de la punctul de lucru interior "Ferma Elita", transmite Mediafax.

Echipe de la penitenciarele Craiova şi Pelendava, de la Centrul de Detenţie Craiova, dar şi poliţişti şi jandarmi de la Inspectoratul de Poliţie Dolj, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi şi Politia de Frontieră participă la acţiunea de prindere a deţinutului.

În urma acestui incident, conducerea penitenciarului a deschis o anchetă administrativă pentru a stabili în ce condiţii a evadat tânărul.

Oamenii legii au anunţat că Florin Bîrzan are 1,78 metri înălţime, ochi căprui, părul negru, fără semne particulare. Deţinutul are domiciliul în localitatea Băileşti, judeţul Dolj.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-27

TAGURI: detinut, penitenciar, pelendava, evadeaza, condamnat, trafic, minori
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...