2018-10-16 16:13


Un miner de la Mina Băiţa s-a sinucis la ieşirea din subteran

 |  14:27
Un miner de la Mina Băiţa s-a sinucis la ieşirea din subteran

Un miner, în vârstă de 40 de ani, de la Mina Băiţa din judeţul Bihor s-a sinucis la ieşirea din subteran, el folosind o capsă detonată. Bărbatul a fost găsit mort de către colegi.

Acesta lucra la Mina Băiţa de 20 de ani, el neavând familie. Înainte de ieşirea acestuia din tură, colegii au observat că bărbatul lipseşte, motiv pentru care au început să îl caute.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Beiuş, Adriana Ardelean, a declarat că după ore întregi de căutari bărbatul a fost găsit mort.

Din primele cercetări ale anchetatorilor reiese că bărbatul s-ar fi sinucis cu ajutorul unei capse detonante.

"Acest eveniment s-a petrecut în timpul orelor de program. În timp ce echipa era în subteran, persoana respectivă, din primele constatări, a părăsit subteranul şi suicidul a avut loc la o distanţă apreciabilă de locul pe unde se ieşea din mină, pe o cale mai puţin accesibilă (...) Până în prezent nu se cunoaşte concret nici provenienţa acelor capse sau a altor materiale care au fost folosite de bărbat", a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Beiuş, Adriana Ardelean, potrivit Mediafax.

Parchetul Judecătoriei Beiuş face cercetări în acest caz pentru ucidere din culpă, accident de muncă şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-10

TAGURI: miner, mina, baita, sinucide, iesire, subteran
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...