2018-12-15 04:21


Un nou proces pentru Victor Ponta

 |  11:35
Un nou proces pentru Victor Ponta

Fostul premier s-a ales cu un nou proces. El a fost acționat în instanță de soțul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, nimeni altul decât un fost ministru de-al său.

Soţul Alinei Gorghiu îl acuză pe Victor Ponta de calomnie, pentru că a declarat că Isar ar fi cerut avantaje personale unui investitor străin, pe vremea când era ministru. Potrivit unor surse apropiate lui Isar, acesta cere daune de 100.000 de lei, pe care intenționează sa ii doneze unui centru pentru copii din Gorj, informează Realitatea TV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-01

TAGURI: proces, victor ponta, lucian isar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
01 Oct 2016

CE BINE O DUCE PENALUL PINOKIO.....ARE TREI GUSI DE SLANINA...TOCMAI BUN DE CRACIUN.GUITZ GUITZ
CONSTANTIN
01 Oct 2016

Cat de retardat mintal poate fi iresponsabilul incat prin tot comportamentul sau sa se VREA cu insistenta la puscarie ? Oticum vei ajunge acolo, si pentru MULTI ANI !
ION CREANGA.
02 Oct 2016

Un crocodil flămând ar fi bun de guvernant??? De ce nu ies toți crocodil, constantiniu ionii. Guitii,prefacutii,oamenii cu stiinta de carte!!!la alegeri să face alegeri bune, nu pa pungi cu bani, gumari ,zahar,ulei etc...suntem buni numai la dat cu pietre si din gura numai ura !!hai c_ am zis_ o să aveți viață !ungă si frumoasa!!!!
Random imageUltimele stiri


loading...