2019-01-17 06:56


Un nou PROTEST în Piața Victoriei. Românii au ieșit din nou în stradă

 |  19:23
Un nou PROTEST în Piața Victoriei. Românii au ieșit din nou în stradă

Circa 800 de persoane protestau în jurul orei 19.00 în Piața Victoriei. Mișcările civice Rezistența și Corupția Ucide au anunțat, vineri, pe Facebook protestul împotriva OUG 92, scrie G4media.ro.

Protestul este programat să aibă loc între orele 18 și 23.59. Se scandează împotriva liderului PSD, Liviu Dragnea: Cât de javră poți să fii, să gazezi niște copii!”

Guvernul Dăncilă a adoptat luni o ordonanță de urgență care introduce noi condiții pentru ca procurorii DNA să poată fi numiți în funcție. A fost mărită condiția de vechime de la opt la zece ani iar în loc de interviu, procurorii trebuie să fie numiți pe baza unui concurs, nu pe baza unui interviu cum este acum. Secția de procurori a CSM a interpretat că noile reguli nu se vor aplica retroactiv, dar opoziția și procurorul general au cerut Avocatului Poporului să atace OUG 92 la Curtea Constituțională, invocând între altele faptul că legea nu este clară și previzibilă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-21

TAGURI: coruptia ucide, protest, piata victoriei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
21 Oct 2018

Cate droguri poti sa iei , Sa sari la gat la femeiAsa trebuia sa spuneti!Spuneti minciuni la infinit doar ca sa va primiti simbria de la Soros homalai nebuni Aveti ochii rosii semn ca frecventati spitalele de nebuni bai mincinosilor cacaciosi La voi ura si minciuna sunt caracteristica principala BOILOR NENOROCITI SIKTIR LA PISAT BAUTORI DE PIPI DEAI LUI GURU CEL CE VA SPARGE CURU
@ ANONIM PSIHOPAT
22 Oct 2018

Sa bei tu pisatu lui ma-ta aia betivasi tac-tu ala alcoolic care a facut un psihopat. Cu cat te plateste mafia psd ca sa o lingi in cur zilnic. Du-te la munca lichea bolsevica.
ANONIMUL 1 BOLSEVIC
22 Oct 2018

Ai creerii spalati de haznaua 3 unde se aduna toti penalii si curvele platite de mafia psd pentru spalaturi la kur.
ANONIM
22 Oct 2018

Antena 3 cel mai profi post tv !
Random imageUltimele stiri

loading...