2018-12-11 22:21


Un OLANDEZ care trăia în Spania a fost răpit şi sedat de o bandă condusă de un ROMÂN. Cum s-a terminat TEROAREA batavului

 |  15:14
Un OLANDEZ care trăia în Spania a fost răpit şi sedat de o bandă condusă de un ROMÂN. Cum s-a terminat TEROAREA batavului

Un olandez care locuia în nord-estul Spaniei a fost sechestrat timp de 11 zile şi drogat de o bandă condusă de un român, relatează publicaţia Le Parisien, citată de news.ro. Bărbatul, care locuia în staţiunea balneară catalană Lloret de Mar, a fost răpit pe 12 iunie de infractorii est-europeni, deghizaţi în poliţişti, se arată în comunicatul Poliţiei Regionale.

Răpitorii şi-au aşteptat victima în apropiere de locuinţa acesteia, unde au tăbărât pe el şi l-au băgat în portbagajul unei maşini, sub ameninţarea armei, a povestit victim. Răpitorii au sunat-o ulterior pe soţia batavului şi i-au cerut acesteia 1,5 milioane de euro pentru eliberarea bărbatului.

În cele 11 zile în care a fost sechestrat, olandezul a fost în permanenţă sedat. Medicamentele i-au fost administrate de presupusul lider al grupării, un român care a studiat Medicina la Madrid.

Alertată de familie, poliţia a identificat rapid rău-făcătorii şi locul unde era ţinut ostaticul – la Casarrubios del Monte, la aproximativ 50 de kilometri sud-est de Madrid. Soţia ostaticului a stabilit să le dea răpitorilor banii ceruţi pe 22 iunie, în parcarea unui hotel de pe marginea unei autostrăzi. Cu câteva ore înainte, însă, poliţiştii au dat asaltul şi l-au eliberat pe olandez.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-03

TAGURI: olandez, rapit, spania, banda condusa de un roman
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...