2018-12-16 19:36


Un pelerin polonez, plecat pe jos spre Ierusalim, s-a rătăcit în munții Vâlcii

 |  16:34
Un pelerin polonez, plecat pe jos spre Ierusalim, s-a rătăcit în munții Vâlcii

Purtătorul de cuvânt al IPJ, Alina Teodorescu, a precizat, vineri, că un pelerin polonez, care a plecat pe jos spre Ierusalim, s-a rătăcit în munții Vâlcii.

"Joi seara, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Câineni, au fost sesizați telefonic de către un cetățean din localitate cu privire la faptul că a identificat în fondul forestier Boia un cetățean polonez care i-a solicitat sprijinul în vederea transportării la un spital și contactării familiei. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că cetățeanul polonez în vârstă de 33 de ani a plecat singur din luna septembrie de la locul de domiciliu într-o deplasare pedestră de la locul de domiciliu, într-un pelerinaj, având ca destinație finală locul sfânt din Ierusalim. Ajungând pe teritoriul țării noastre, respectiv în zona masivului muntos Făgăraș, după vizitarea lăcașurilor de cult și-a continuat deplasarea fără a avea un traseu prestabilit", a explicat Alina Teodorescu.

Aceasta a mai spus că cetăţeanul polonez s-a dezorientat în timpul traversării zonei montane.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, autorităţile au luat legătura cu familiasa, transmite Agerpres. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-13

TAGURI: pelerin, polonez, pleaca, jos, ierusalim, rataceste, muntii, valcii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...