2019-03-24 17:38


Un protestatar s-a legat de gardul Palatului Victoria şi ameninţă că îşi dă foc

 |  13:43
Un protestatar s-a legat de gardul Palatului Victoria şi ameninţă că îşi dă foc

Un protestatar s-a legat joi dimineaţă de gardul Palatului Victoria şi ameninţă că îşi dă foc dacă jandarmii vor încerca să îl ia de acolo

UPDATE: Cristian Dide, care a participat la protestele din Piaţa Victoriei şi care se legase joi de gardul Guvernului, ameninţând că-şi dă foc, a fost îndepărtat de jandarmi din faţa Palatului Victoria, pompierii fiind nevoiţi să taie o parte a gardului.

Ştire iniţială: 

Doi activiști #rezist, Cristian Mihai Dide și Sandu Matei, s-au prezentat joi în fața Guvernului pentru a protesta față de OUG privind amnistia și grațierea.

„Am văzut că a fost convocată o ședință în seara aceasta la Senat, dar nu știm scopul, nu știm pentru ce. Nu avem idee ce fac, nu avem acces la ședințe și singurul lor scop este să-și scape penalii.”, a spus Dide.

Bărbatul are legat de mână un bidon în care susţine că are benzină şi că îşi va da foc, dacă jandarmii vor încerca să îl desprindă de gard.

El spune că protestează faţă de orice intenţie a Guvernului de a emite un act normativ referitor la aministierea şi la graţierea unor pedepse, conform informaţilor care au circulat în spaţiul public.

Cabinetul Dăncilă se reuneşte din nou în şedinţă, joi, pentru a doua oară în această săptămână, pe fondul informaţiilor privind posibilitatea adoptării unei Ordonanţe de Urgenţă privind amnistierea şi graţierea unor fapte de corupţie. Tot joi se încheie şi sesiunea extraordinară a Parlamentului, astfel că joi este ultima zi din această vară în care Guvernul mai poate emite ordonanţe de urgenţă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-19

TAGURI: protestatar, palatul victoria,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


KEN OLUMINDE
19 Iul 2018

Nabídka úvěru Ocean Finance s úrokovou sazbou 3% platí nyní. Ochotný podnik do výdělečné činnosti s vámi také ochotný s vámi jednat v důvěře a důvěře. Mám zájem investovat do lukrativní, vypočítané životaschopné firmy, ať už prostřednictvím partnerství nebo jako finančník v hotovosti, pevné úroky, akcie nebo majetek. Vítám jakýkoli ziskový obchodní plán / návrh. Chcete-li pokračovat v investicích, kontaktujte mě prostřednictvím mého e-mailu: oceanfinance113@gmail.com
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...