2018-12-15 18:29


Un român a făcut scandal la bordul unui avion Tarom, el fiind imobilizat de ceilalţi pasageri

 |  12:08
Un român a făcut scandal la bordul unui avion Tarom, el fiind imobilizat de ceilalţi pasageri

Un român, pasager al unei curse Tarom, a făcut scandal la bord şi a fost imobilizat în scaun, de alţi pasageri. Incidentul a avut loc în cursa RO 363, OTP-AMS, de miercuri, (ora decolare 15.20) şi a fost raportat de membrii echipajului după aterizarea pe aeroportul de plecare, potrivit unui comunicat de presă al Tarom.

Potrivit sursei citate, unul din pasageri a început să strige, neinteligibil, către membrii echipajului şi ceilalţi pasageri, fiind avertizat, conform procedurii, atât verbal, cât şi în scris, de echipajul de cabină şi a comandantului aeronavei cu privire la posibilitatea de a solicita aterizarea de urgenţă pe un aeroport de pe rută.

După avertizare, pasagerul a dovedit o oarecare înţelegere a situaţiei însă după aterizare a devenit din nou violent fapt care a generat intervenţia spontană a câtorva pasageri pentru a-l calma. Aceştia l-au imobilizat în scaun, cu centura de siguranţă.

Comandantul aeronavei a cerut asistenţa autorităţilor aeroportului Schipol, iar pasagerul a fost preluat de către acestea.

Zborul 363 a aterizat la timp pe aeroportul din Amsterdam iar zborul de întorcere AMS-OTP a avut o întârziere de 30 de minute.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-01

TAGURI: roman, face, scandal, bord, avion, tarom, este, imobilizat, celalalt, pasager, incident
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...