2019-01-17 17:14


Un sediu al PSD a fost ATACAT cu borcane cu gem de culoare MARO

 |  14:23
Un sediu al PSD a fost ATACAT cu borcane cu gem de culoare MARO

Sediul din Târgu-Mureș al PSD a fost vandalizat azi-noapte. Potrivit reprezentanților partidului, mai multe borcane cu gem “maro” au fost aruncate în reclama luminoasă amplasată deasupra intrării în sediu, care a fost și spartă, dar și pe pereții cladirii. În acest sens s-a depus o reclamație în vederea identificării și reținerii celui sau celor care au recurs la acest act de vandalism.

„În acest sens, Organizaţia Judeţeană PSD Mureş a depus o reclamaţie în vederea identificării autorului, tragerii la răspundere şi a recuperării prejudiciului cauzat. Ne exprimăm regretul că astfel de fapte au loc chiar în Târgu-Mureş, un oraş renumit în ţară pentru liniştea şi ordinea publică. Nu înţelegem acest mod violent de a-ţi exprima opinia politică, simpatia sau antipatia pentru o anumită formaţiune. Din păcate, unele violenţe verbale din spaţiul virtual iată că se transpun şi în realitate. Suntem convinşi că în cel mai scurt timp cei vinovaţi vor fi identificaţi şi traşi la răspundere”, au scris reprezentanții PSD Mureş, pe pagina oficială de Facebook.

„Sediul PSD Mureş a fost vandalizat, în noaptea de 21 spre 22 iunie 2018. Autori necunoscuţi au aruncat cu mai multe borcane care conţineau un gem de culoare maro în reclama luminoasă, amplasată deasupra intrării sediului din Piaţa Trandafirilor nr. 14. Poliţia Municipiului Târgu Mureş a fost sesizată în jurul orei 6.00 de către Poliţia Locală Târgu Mureş. Paguba este cam de 500 de lei. PSD Mureş a depus o reclamaţie pentru identificarea autorului, tragerea la răspundere şi pentru recuperarea prejudiciului cauzat. Ne exprimăm regretul că astfel de fapte au loc chiar în Târgu Mureş, un oraş renumit în ţară pentru liniştea şi ordinea publică. Nu înţelegem acest mod violent de a îţi exprima opinia politică, simpatia sau antipatia pentru o anumită formaţiune. Din păcate unele violenţe verbale din spaţiul virtual iată că se transpun şi în realitate”, a spus și secretarul executiv al PSD Mureş, Dragoş Bardoşi, pentru Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-22

TAGURI: sediu psd, atacat, vandalizat, borcane cu gem maro
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TRADATORI DE TARA
22 Iun 2018

SA VINA MINERI DACA MAI AU DE LUCRU . DISTRUGE TARA PENTRU UN NENOROCIT PUSCARIAS . SI ASA TRANSILVANIA STA PE UN BUTOI CU PULBERE . RAMIN CU , DRAGNEA , IORDACHE , VILCOV SI STANESCU
ANONIM
22 Iun 2018

BORCANE CU BOMBE NU AU AVUT ? M-A CAC PE PSD .
NEA CAISA
22 Iun 2018

DE CE NU SINTETI SINCERI ? DE CE NU SPUNETI CA AU FOST BORCANE CU CACAT ?
KATALIN
23 Iun 2018

"anonimule tradator de tara, nea caisa etc" mai bine mancati-va halealea voastre preferata KA.KA.TUL pentru ca asta sunteti niste mancatori de fekale cu spume la boturile voastre jegoasa !
ALENNA ALISON
26 Iun 2018

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț   ma sunat exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com
Random imageUltimele stiri

loading...