2018-12-13 08:25


Un tren de marfă a deraiat lângă Deva. Un vagon a lovit un stâlp de înaltă tensiune

 |  11:43
Un tren de marfă a deraiat lângă Deva. Un vagon a lovit un stâlp de înaltă tensiune

Un tren de marfă care aprovizionează cu cărbune termocentrala Mintia, de lângă Deva, a deraiat vineri dimineața pe o linie secundară din zona localității Mintia. De asemenea, vagonul a lovit un stâlp de înaltă tensiune.

În urma acestui incident feroviar, trenul personal Arad-Simeria a rămas blocat înainte de gara Deva.

'La fața locului se va deplasa o altă locomotivă pentru a prelua trenul de persoane și-l va conduce la destinație', a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara, Anemona Doda, potrivit Agerpres.

Mai multe echipe de reparații ale căilor ferate intervin la locul accidentului pentru a remedia defecțiunea apărută la stâlpul de electricitate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-15

TAGURI: tren, marfa, deraiaza, deva, vagon, loveste, stalp, inalta, tensiune
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SMECHERII DE LA CFR ?
17 Ian 2016

Fostul director din cadrul CFR Calatori Brașov, Gheorghe Rădulescu, a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare cu executare de o instanța a Tribunalului Brașov. Alţi doi inculpaţi de la Cluj trimişi în judecată, au primit condamnări cu suspendare sub supraveghere. 1. (…) condamnă pe inculpatul RĂDULESCU GHEORGHE (…) la pedeapsa de 3 ani şi 6 luni închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prev de art 66 al 1 lit a, b, g C.pen pe o perioadă de 3 ani, pedeapsă complementară executabilă cf art 68 lit c C.pen. (…) În baza art 72 C.Pen. deduce din pedeapsa închisorii durata reţinerii şi arestării la domiciliu a inculpatului RĂDULESCU GHEORGHE, respectiv de la 28.01.2015 la 4.04.2015. 2. (…) condamnă pe inculpatul SECARĂ VASILE(fost director general la SNTFC CFR Calatori Bucuresti) la pedeapsa de 2 ani şi 8 luni închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 66 al. 1 lit. a, b şi g C.penal pe o perioadă de 2 ani , pedeapsă complementară executabilă cf art 68 lit b C.pen . În baza art. 91 al. 1 – 92 al. 1 cod penal suspendă sub supraveghere executarea pedepsei principale pe durata unui termen de 3 ani . (…) 3. (…) condamnă pe inculpatul BERINDEAN NICOLAE( fost sef oficiu juridic la SNTFC CFR Calatori Bucuresti) la pedeapsa de 2 ani şi 8 luni închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 66 al. 1 lit. a, b şi g C.penal pe o perioadă de 2 ani, pedeapsă complementară executabilă cf art 68 lit b C.pen . În baza art. 91 al. 1 – 92 al. 1 cod penal suspendă sub supraveghere executarea pedepsei principale pe durata unui termen de 3 ani. (…) Cam asta auzim peste tot, oamenii lui Dragnea, oamenii lui Zgonea , oamenii lui… Si anul acesta, Iosif Szentes si-a facut datoria catre operatorii privati si impreuna cu actualul ministru al Transporturilor Dan M. Costescu, care pana de curand a
Random imageUltimele stiri


loading...