2018-07-20 00:35


UPDATE. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit aproape de Bucureşti

 |  12:15
UPDATE. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit aproape de Bucureşti

UPDATE 13.15 : Unul dintre pasagerii avionului prăbuşit la sâmbătă în Ilfov, la Cornetu, a fugit de la locul accidentului, după sosirea echipelor medicale de prim-ajutor, şi a fost localizat ulterior în parcul Rahova din Bucureşti, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

Pasagerul a dispărut în timp ce medicii acordau îngrijri medicale celorlalţi răniţi, au mai spus sursele citate. Ulterior, pilotul avionului i-a telefonat celui fugit şi a aflat că acesta se află în parcul Rahova.

"A fost găsit şi va fi dus la Spitalul Universitar. Are 17 ani şi a spus că a fugit cu o maşină, deoarece s-a speriat. Prezintă un traumatism cranio-cerebral minor şi o contuzie la umăr", au mai spus aceleaşi surse.

În avionul prăbuşit se aflau patru bărbaţi, respectiv pilotul şi trei pasageri.

UPDATE 12.20: O comisie va investiga cauzele accidentului aerian de la Cornetu, unde un Cessna 206 înmatriculat în Germania s-a prăbuşit, a declarat sâmbătă, Nicolae Stoica, director al Centrului pentru Investigaţii în Aviaţia Civilă din subordinea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii.

Potrivit datelor preliminare din cele patru persoane aflate la bord, doar una singură a fost rănită uşor.

“Un avion de mici dimensiuni Cessna 206, înmatriculat în Germania, a aterizat forţat în apropiere de Cornetu, se pare că un singur pasager a fost rănit uşor. O comisie va investiga cauzele accidentului, în momentul de faţă adunăm date pentru a stabili posibilele cauze”, a explicat reprezentantul Ministerului Transporturilor.

UPDATE

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Ilfov, la Cornetu, iar reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) susţin că, potrivit primelor informaţii, nu sunt victime.

Avionul, care este un model de agrement, a căzut în zona cu case de la Cornetu, la aproximativ 11 kilometri de Capitală, s-a prăbuşit în timp ce zbura la mică înălţime. Din primele informaţii se pare că, în afară de pilotul avionului, nu mai existau alte persoane la bord, iar avionul nu a lovit vreo clădire în timpul căderii.

Echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov se îndreaptă la această oră către locul accidentului.

Dr. Alice Grasu, şefa Ambulanţei Bucureşti preciza în cadrul unei intervenţii televizate că în urma accidentului există patru răniţi. 'Serviciul de Ambulanţă a trimis două ambulanţe iar o victimă în stare gravă va fi preluată de un elicopter al SMURD. Celelalte victime vor fi preluate de serviciul de Ambulanţă', a precizat dr. Grasu.

Ea a adăugat că, în prezent, nu există nicio persoană decedată.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-03-02

TAGURI: avion, mici dimensiuni, prabusit, bucuresti, cornetu

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova