2017-01-19 23:18

EVENIMENT


Un bărbat şi-a ucis în bătaie soţia în faţa copiilor

 |  18:03
Unbărbat de 34 de ani din comuna Voila, judeţul Braşov, care şi-a ucis în bătaiesoţia, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de faţă fiind şi cei doi copii minoriai cuplului, a fost reţinut de procurori pentru omor deosebit de grav.

Potrivitunui comunicat al Poliţiei Judeţene Braşov, în noaptea de vineri spre sâmbătă,în jurul orei 03.00, a izbucnit un conflict între cei doi soţi din satulCincşor, comuna Voila, iar bărbatul a început să o lovească pe femeie cu unfurtun până a lăsat-o fără suflare. Ulterior, a luat un cuţit şi a înjunghiat-ode mai multe ori în braţul stâng, de faţă fiind şi cei doi copii ai cuplului.

Conflictuldintre cei doi ar fi izbucnit, se pare, din cauza geloziei soţului, care şi-apierdut cumpătul şi a început să o lovească pe femeie. Cei doi soţi seîntorseseră recent din Italia şi nu aveau nici o ocupaţie.

Poliţiaa fost sesizată de tatăl agresorului, care a sunat la 112 după ce a văzut cănora sa era moartă, se arată în comunicatul Poliţiei Judeţene Braşov.

Astfel,la locuinţa celor doi soţi a ajuns un echipaj SMURD care nu a putut decât săconstate decesul femeii, corpul acesteia fiind transportat la Serviciul deMedicină Legală pentru autopsie.

„Înurma necropsiei făcute sâmbătă, s-a stabilit că moartea femeii a fost violentă,fiind provocată de şocul traumatic şi hemoragic, consecinţă a unuipolitraumatism prin loviri repetate şi în număr mare cu un corp contondent, alungit,diseminat pe întreaga suprafaţă corporală. La autopsie s-au mai constatat treiplăgi tăiate, profunde, pe mâna stângă. Între leziunile traumatice constatateşi deces există legătură directă de cauzalitate”, se precizează în comunicatulcitat.

Soţulvicitmei a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşovşi urmează să fie propus spre arestare preventivă pentru omor deosebit de grav.

Ceidoi copii minori au fost luaţi în evidenţa Direcţiei Generale de AsistenţăSocială şi Protecţia Copilului Braşov, aceştia urmând să fie încredinţaţi spreîngrijire unor rude.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-12-06Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Ultimele stiri