2018-12-11 22:19


Un bebeluş a murit mâncat de animale, iar altul a îngheţat de frig în casă

 |  20:28
Un bebeluş a murit mâncat de animale, iar altul a îngheţat de frig în casă

În timp ce unii aleg să îşi ia viaţadin diferite motive, precum este cazul celor doi soţi din Cernavodă, altoara nuli se acordă şansa să o trăiască.

Un bebeluş de câteva zile a fost găsitmort, cu membrele mâncate de animale, pe un pod din localitatea braşoveanăBudila. Bebeluşul, o fetiţă de câteva zile, a fost găsit de un localnic dincomuna Budila, care a chemat imediat Poliţia şi Ambulanţa. "Am găsitcopilul mâncat de animale. Nu ştim de cât timp era acolo", a declarat dr.Magdalena Piroşca, director medical la Ambulanţa Braşov. Oamenii legii o cautăacum pe mama fetiţei, care se presupune că ar fi o localnică din Budila. Cadavrulfetiţei a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Braşovpentru efectuarea necropsiei. "Potrivit concluziilor preliminare alenecropsiei, este vorba despre un nou-născut la termen, care nu are leziunitraumatice cu caracter vital. De asemenea, s-a constatat absenţa membrelorinferioare şi superioare, cauzată postmortem de acţiunea animalelor. Raportulfinal al necropsiei, care va stabili dacă fătul a fost viabil, urmează să fieînaintat unităţii noastre, după efectuarea examenului histopatologic", adeclarat, luni, comisar-şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al Inspectoratuluide Poliţie Judeţean Braşov.

Un alt bebeluş, în vârstă de numaişase luni, din localitatea vasluiană Gara Banca, a murit la Spitalul de Copii"Sfântul Nicolae" din Bârlad după ce a fost preluat de un echipaj deambulanţă de la domiciliu, în stare de hipotermie. Potrivit Serviciului deAmbulanţă Judeţean Vaslui, copilul era în stare foarte gravă în momentul încare echipajul medical a ajuns la locuinţa părinţilor, cei care, de altfel, auşi sunat la numărul de urgenţă 112. "În momentul în care am ajuns la loculsolicitării, bebeluşul avea o formă medie de hipotermie, având temperaturacorpului de 31,1 grade, ceea ce este foarte puţin pentru un sugar. Nu ştim caresunt cauzele exacte care au condus la apariţia acestei stări de hipotermie,însă, probabil, este vorba şi de neglijenţa părinţilor în acest caz”, adeclarat Ana Maria Ungureanu, directorul medical al SAJ Vaslui.

Transportat de ambulanţă la Spitalul"Sfântul Nicolae” din Bârlad, bebeluşul nu a mai putut fi salvat, în ciudaeforturilor depuse de medici.

Conducerea spitalului bârlădean aprecizat că vor fi sesizate toate organismele abilitate pentru declanşarea unoranchete pentru a se stabili dacă părinţii poartă vreo vină în privinţa morţiibebeluşului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-10-20
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...