2017-01-16 12:49

EVENIMENT


Un criminal periculos atacă femeile cu cuţitul în Călăraşi

 |  15:02
Un criminal periculos atacă femeile cu cuţitul în Călăraşi

În timp ce poliţiştii de la IJP Călăraşi  au arestat încă din data de 13 martie anul curent un retardat, în municipiul Călăraşi un individ periculos continuă să semene spaima printre locuitorii oraşului şi să înjunghie cu cuţitul femei tinere pe stradă. Ultimele două atacuri au avut loc joi seară. Prima dintre aceste victime se numeşte Mariana Dumitru, are 22 de ani şi este secretară la un post de radio local. Aceasta a fost atacată de un individ ce purta un hanorac, având gluga trasă pe cap. Pentru că nu i-a fost furată geanta, victima a reuşit să scoată telefonul şi să sune la 112. Mariana Dumitru a fost înjunghiată în zona rinichilor şi a pierdut foarte mult sânge. Operată de urgenţă în secţia de chirurgie a Spitalului Judeţean, starea tinerei a fost stabilizată abia după miezul nopţii. În aceeaşi seară, o altă tânără a fost victima unui atac similar, dar a scăpat fără a fi atacată cu cuţitul.

În urmă cu un an, mai exact pe 10 septembrie 2010, Luminiţa Chevici, o altă tânără din Călăraşi, barmaniţă la un local din oraş, a fost atacată şi înjunghiată tot de un individ îmbrăcat cu un hanorac care avea gluga trasă pe ochi. Luminiţa Chevici a decedat după ce s-a aflat internată 56 de zile în stare de comă în Spitalul de Urgenţă Floreasca. Exact după aceeaşi metodă a fost atacată în data de 25 februarie 2011 şi Maria Bobocel, care deşi a fost înjunghiată a scăpat cu viaţă.

În data de 13 septembrie, sub presiunea opiniei publice şi, probabil, a şefilor, poliţiştii din Călăraşi l-au arestat pe un retardat, Constantin Fieraru. Acesta a declarat ulterior în presa locală că a fost obligat de către poliţişti să se declare vinovat. Fieraru este la această oră în arest, fiind judecat pentru omor, tâlhărie şi agresiune, deci este exclus ca el să fi fost cuţitarul care a înjunghiat-o pe secretara de la postul de radio joi seara. Una dintre victime, Maria Bobocel, a declarat în faţa instanţei că nu este convinsă că cel care a înjunghiat-o ar fi Constantin Fieraru, acesta fiind mai înalt decât adevăratul agresor. Date fiind noile atacuri, pare din ce în ce mai evident că poliţiştii din Călăraşi nu l-au arestat pe adevăratul agresor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-10-25Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DOBRE DRAGOS
24 Sep 2011

Am vazut acest cutitar er am pe strada in timp ce a injunghiat o fata din li ceul eminescu apoi a baga to intro masina neagra bm w x5 numarul de inmatricu lare era scos ..dupa ce a bagato in masina a pleca t iam vazut fata avea par u scurt era destul de gra s 90-100 kg inaltime 1.7 5m si cam atat sper sa va fie de folos va rog sa n u ma contactati!Multumesc

Adauga un comentariu

Random image