2019-01-16 20:50


Un deputat PSD îl ameninţă pe premier cu moartea

 |  01:56
Un deputat PSD îl ameninţă pe premier cu moartea

Deputatul PSD de Vaslui Adrian Solomon îl ameninţă extrem de dur pe premierul Mihai Răzvan Ungureanu că acesta riscă să aibă soarta fostului premier italian Aldo Moro, răpit şi ucis de terorişti în 1978.

”Se aude cădomnul Mihai Razvan Ungureanu ar vrea să vină pe 1 Mai la Bârlad. Eu îi transmit public, că sigur are urechi să audă, că dacă are nesimţirea, că tupeu are cât cuprinde, să vină în Bârlad şi să nu anunţe autorităţile, să nu oprească la Primărie să afle ce-i doare pe bârlădeni de la primarul municipiului Bârlad, va avea nu soarta lui Tăriceanu, ci soarta lui Aldo Moro. Şi asta nu-i o ameninţare, e o asigurare, domnule prim-ministru”, a declarat Solomon.

Contactat de România TV, deputatul PSD susţine că nu a fost vorba de o ameninţare la adresa primului-ministru, ci de folosirea unei expresii folosite cu precădere în zona Bârladului, şi care se referă la oamenii care duc o viaţă grea. “Când am fost viceprimar la Bârlad, veneau oameni şi îmi spuneau: «Ajutaţi-mă, domnule, că am viaţa lui Aldo Moro». Vreau să-l asigur pe primul-ministru că nu am făcut referire la persoana istorică Aldo Moro, ci am plasat într-un context neadecvat o vorbă populară”, a spus deputatul.

Aldo Moro a fost un important om politic italian şi preşedinte al Partidului Democraţia Creştină. Moartea sa a reprezentat cel mai tragic moment petrecut în urma conflictelor politice din anii ‘70 în Italia. El a fost răpit în 16 martie 1978 şi ucis două luni mai târziu de către gruparea teroristă Brigăzile Roşii.

Foto: bârladonline.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-11-09

TAGURI: deputat, psd, premier, moartea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...