2018-12-13 12:57


Un fost luptător K1 a băgat în spital un DJ cu un singur pumn

 |  16:09
Un fost luptător K1 a băgat în spital un DJ cu un singur pumn

Tulceanul Vlad Radu, cunoscut ca DJ Fofo, se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost victima unui luptător K1. Bătăuşul riscă 25 de ani de închisoare dacă victima va muri. Scandalul a fost provocat de un fost jucător la Oţelul Galaţi, nemumlţumit de faptul că nu a fost servit cu băutură.

„Sâmbătă dimineaţă, pe la 6 dimineaţa fostul fotbalist Uţi Mărginean a venit în club, dar era deja închis, s-a supărat deoarece ospătăriţele care făceau curat nu au vrut să-l servească, a făcut scandal. Fetele au sunat la 112 şi au venit jandarmii, care l-au luat şi amendat. Supărat probabil, a sunat un prieten, şi au revenit spre club. Pe stradă s-au întălnit cu Fofo, DJ-ul la club. A ieşit un scandal şi acum băiatul este în comă, l-au dus la Bucureşti“ povesteşte Mihai Munteanu, patronul clubului MGM Summer.

Sursele spun că fostul fotbalist, mai mult rezervă la Oţelul Galaţi în urmă cu câţiva ani, cunoscut pentru petrecerile din cluburile tulcene, a chemat în ajutor, pentru a se răzbuna pe faptul că nu a fost servit în club, pe un cunoscut personaj din oraş, fost boxer şi luptător K1, Marian Păruş.

Tânărul DJ Radu Vlad este ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor fiind în comă de gradul IV. „Deocamdată se fac cercetări, s-a stabilit ce persoane au fost la faţa locului, s-au luat declaraţii, în funcţie de starea victimei se va face şi încadrarea juridică a faptei “, a declarat Daniela Condrea, purtător de cuvânt al IPJ Tulcea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-02-20
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COSTEL
08 Aug 2011

dogarule, te oftici ca ar putea si altii sa il cunoasca pe George? crezi ca Bucurestiul este la fel de mic ca Tulcea? sau crezi ca tu dai ora exacta?
S NE SUGA!!!!
09 Aug 2011

ne pisam cu toti pe dogaru cocalarul, grasul, infectul , libidinosul, si nu in ultimul rand chiorul. cacamash la ziua lui
Random imageUltimele stiri


loading...