2018-11-18 12:25


Un fost poliţist, eliberat din puşcărie, şi-a ucis mama

 |  18:21
Un fost poliţist, eliberat din puşcărie, şi-a ucis mama

Un fost poliţist din Constanţa şi-a ucis mama, sâmbătă seară, înjunghiind-o de mai multe ori în gât, apoi a încercat să se sinucidă, tăindu-şi venele, iar în prezent bărbatul se află internat în spital.

Fostul poliţist, Marius Ionuţ Magda, ispăşise o pedeapsă cu închisoare de doi ani cu executare pentru tentativă de viol şi ieşise din închisoare de mai puţin de o lună.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, în urma necropsiei s-a stabilit că moartea femeii a fost violentă, fostul poliţist înjunghiindu-şi mama de 40 de ori cu un cuţit, cele mai multe în zona gâtului.

De asemenea, rănile pe care agresorul şi le-a provocat în tentativa de sinucidere au fost superficiale şi nu i-au pus viaţa în pericol, susţin anchetatorii.

Din acest motiv, el nu a fost internat în spital, astfel că după ce a primit îngrijiri medicale a fost dus în arestul Poliţiei Judeţene Constanţa. Incidentul a avut loc într-un imobil situat de Bulevardul 1 Decembrie din Constanţa.

Marius Ionuţ Magda, fost angajat al Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, fusese eliberat condiţionat din penitenciar în 22 martie, după ce ispăşise două treimi dintr-o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru tentativă de viol. În toamna anului 2010, Marius Ionuţ Magda a acostat o elevă de la Liceul Energetic din Constanţa care se plimba în Parcul Tăbăcărie, a agresat-o şi a încercat să întreţină relaţii sexuale cu aceasta, dar nu a reuşit să-şi ducă fapta la îndeplinire, fiind prins de poliţiştii alertaţi de colegii fetei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-02-18

TAGURI: politist, eliberat, puscarie, mama
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...