2018-07-18 06:18


UPDATE. Un mort şi 16 răniţi după răsturnarea unui autocar la Măicăneşti

 |  08:01
UPDATE. Un mort şi 16 răniţi după răsturnarea unui autocar la Măicăneşti

UPDATE 10:39. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea (ISU) au declarat că accidentul petrecut luni dimineaţă, pe DN 23, între localităţile vrâncene Măicăneşti şi Năneşti, unde un autocar cu turişti ucraineni s-a răsturnat, a dus la moartea unei persoane şi la rănirea a altor 16, trei fiind în stare gravă.

Răniţii au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Focşani, "Sfântul Pantelimon". Între victime se află şi un copil, dar şi o femeie cu o mână amputată. Totodată, şoferul autocarului, care nu a fost rănit, a fost transportat la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice.

Răniţii au policontuzii şi politraumatisme, potrivit datelor furnizate de echipele de intervenţie de la faţa locului, în autocar aflându-se şi şase copii, dintre care patru au fost uşor răniţi.

Persoanele implicate în accident, dar care nu au fost rănite, vor fi transportate la un hotel din oraş, până la sosirea unui alt autocar care să-i preia şi să-i ducă spre Kiev, a explicat subprefectul de Vrancea, Cristi Misăilă. "S-a luat legătura cu firma care îi transporta şi va fi trimis alt autocar de la o sucursală a acesteia din judeţul Neamţ", a declarat Cristi Misăilă.

Echipele de intervenţie lucrează pentru descarcerarea persoanei decedate, care se pare că este prinsă sub autocar, iar circulaţia în zona se desfăşoară normal, autocarul fiind răsturnat în şanţul de pe marginea drumului, pe sensul său de mers. 

 Autocarul înmatriculat în Bulgaria trasporta 25 de persoane care se întorceau de pe litoralul românesc. Acesta s-a răsturnat între localităţile vrâncene Măicăneşti şi Năneşti, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vrancea, locotenentul Cristina Duţă.

"La faţa locului au fost trimise şase ambulante şi două echipaje SMURD, precum şi două autospeciale folosite la descarcerare", a explicat purtătorul de cuvânt.

În autocarul implicat în accident erau doi şoferi, potrivit primelor informaţii. Una dintre ipotezele producerii accidentului ia în calcul posibilitatea ca şoferul să fi adormit la volan, scrie Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-07-26

TAGURI: accident, Măicăneşti, autocar

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova