2017-01-21 12:45

EVENIMENT


Un pensionar MApN şi-a dat foc în faţa Palatului Cotroceni

 |  20:12
Un pensionar MApN şi-a dat foc în faţa Palatului Cotroceni
Unbărbat de aproximativ 60 de ani şi-a dat foc în zona Palatului Cotroceni,fiindu-i arse mâinile, el fiind transportat cu o ambulanţă SMURD la SpitalulUniversitar de Urgenţă. Coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul BogdanOpriţa, a declarat că bărbatulare arsuri de gradul doi-trei la o primă evaluare şi că rănile nu sunt grave.

Potrivit lui Opriţa, cazul a fostsemnalat prin 112, imediat, la faţa locului, ajungând o ambulanţă SMURD carel-a preluat şi l-a transportat la SUUB. Bărbatul care s-a autoincendiat va fisupus unei intervenţii chirurgicale la gamba stângă, însă cazul său nu esteunul foarte grav şi nu necesită terapie intensivă sau reanimare, au declaratreprezentanţii Spitalului de Arşi din Capitală. Potrivit medicilor, pacientul asuferit arsuri şi la antebraţul drept, însă acestea sunt minore. El a fosttransportat iniţial la Spitalul Universitar, însă medicii de acolo l-auredirecţionat către unitatea specializată în astfel de cazuri. Bărbatul are 58de ani şi este pensionar MApN.

În zona Palatului Cotroceni, un altbărbat s-a urcat câteva ore pe un stâlp şi ameninţă că se sinucide, pentru cănu îi sunt respectate drepturile fundamentale. Doi pompieri salvaţi, aflaţi lafaţa locului, s-au urcat pe autoscar şi încearcă să-l convingă pe bărbat sărenunţe la protest.

Bărbatul, care acuzăjustiţia pentru gestul său, s-a legat cu trei cabluri electrice tricolore destâlp şi de gât.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-10-21Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image