2017-01-19 11:29

EVENIMENT


Un polițist de la Secția 25 și-a împușcat prietena și apoi s-a sinucis

 |  15:22
Un polițist de la Secția 25 și-a împușcat prietena și apoi s-a sinucis

Unpoliţist în vârstă de 32 de ani din Bucureşti s-a sinucis după ce şi-a împuşcatprietena, ofițeriiServiciului Omoruri încercând, sub coordonarea procurorului criminalist Dragoș Nestor, săstabilească motivaţia gestului. Poliţistul a fost evaluat psihologic înainte dea primi arma, toate testele la care a fost supus trecându-le.

PoliţistulGabriel Buicu era încadrat la Serviciul de Ordine Publică din cadrul Secţiei 25Poliţie, el fiind deţinătorul legal al armei folosite, de calibru 9 mm,cumpărate recent. Potrivit cercetărilor preliminare, ieri, dimineață, în jurulorei 4, în apartamentul din cartierul Drumul Taberii din Bucureşti, unde locuiacu alți doi colegi,a avut loc un scandal, în urma căruia polițistul s-a sinucis,după ce şi-a împuşcat iubita. Potrivit unor surse judiciare, cei doi polițiști și prietenalui Buicu s-au întors, la acea oră, din oraș, unde își petrecuserătimpul, consumând șidiverse băuturi alcoolice. Aceleași surse susțin că polițistul a scosarma și aîndreptat-o spre prietena sa, pistolul descărcându-se accidental. De teamă,văzând-o căzută într-o baltă de sânge, și-a băgat țeava armei în gură și a tras.N-avea de unde să știecă fata avea să fie dusă la spital și lăsată să plece acasă, după câtevaîngrijiri medicale pentru răni minore la gât. Moartea tânărului a survenitinstantaneu, femeia fiind în afara oricărui pericol, dar în stare de şoc.

Poliţistullocuia cu chirie împreună cu alţi doi colegi, în apartamentul din DrumulTaberei. El era încadrat din anul 2006, de-a lungul timpului primindcalificative după evaluări de "Bine" şi "Foarte bine". Bărbatulera originar din Pitești,unde absolvise Liceul Ion „Barbu” şi a fost încadrat la Secţia 25 de Poliţie „dinsursă externă”, respectiv nu ca absolvent al Academiei de Poliţie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639252-09-30

Mai multe imagini:
Un polițist de la Secția 25 și-a împușcat prietena și apoi s-a sinucis
zoom
Un polițist de la Secția 25 și-a împușcat prietena și apoi s-a sinucis
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image