2017-01-18 12:23

EVENIMENT


Un poliţist a tras din gelozie cu gloanţe de cauciuc într-un tânăr

 |  18:05
Un poliţist a tras din gelozie cu gloanţe de cauciuc într-un tânăr
Ajutorul şefului de post din comunaCrucea, judeţul Constanţa, este cercetat penal de colegii săi după ce sâmbătă atras de cinci ori cu un pistol cu bile de cauciuc asupra unui tânăr care osalutase pe prietena poliţistului.

Martorii povestesc că poliţistul era întimpul liber, când s-a luat la harţă cu victima. Nu i-ar fi plăcut, se pare,felul în care acesta i-a salutat prietena. A scos pistolul şi a tras fără săclipească. Cinci proiectile l-au nimerit pe tânărul care nu a avut cum să seapere. Poliţistul a fugit apoi, dar prietenii tânărului împuşcat s-au luat dupăel. Încercând să scape, omul legii a aruncat arma şi s-a refugiat în sediulpoliţiei Hârşova. Imediat au apărut şi superiorii poliţistului care, după cel-au audiat, au decis să-i întocmească dosar penal. După ce a fost audiat câtevaore la poliţia din Hârşova, ajutorul şefului de post a fost dus la Parchetul depe lângă Judecătoria Constanţa. El va fi cercetat pentru folosirea ilegală aarmamentului şi vătămare corporală şi riscă să fie dat afară din serviciu.

În ceea ce îl priveste pe tânărul împuşcat,medicii spun că rănile nu sunt grave şi nu necesită internare. El a depus dejao plângere penală şi spune că se va prezenta şi la Seviciul de Medicină Legală,pentru obţinerea certificatului medico-legal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-06-15Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image