2017-01-25 03:17


Un poliţist din Bucureşti s-a sinucis după ce şi-a împuşcat prietena

 |  11:12
Un poliţist din Bucureşti s-a sinucis după ce şi-a împuşcat prietena
Un poliţist, în vârstă de 25 de ani, din Bucureşti s-a sinucis după ce şi-a împuşcat prietena, investigatorii încearcă să stabilească motivaţia gestului bărbatului. Poliţistul a fost evaluat psihologic înainte de a primi arma, toate testele la care a fost supus trecându-le.

Poliţistul era încadrat la Serviciul de Ordine Publică dincadrul Secţiei 25 Poliţie, el fiind deţinător legal de armă,potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, DianaSarca.

Vineri, în jurul orei 4.00, în apartamentul din cartierul DrumulTaberii din Bucureşti, unde locuia tânărul cu prietena sa, a avutloc un scandal, în urma căruia tânărul s-a sinucis, după ce şi-aîmpuşcat iubita.

Potrivit lui Sarca, moartea tânărului a survenit instantaneu,femeia fiind în afara oricărui pericol la spital, în stare deşoc.

Poliţistul locuia cu chirie împreună cu alţi doi colegi, într-unapartament. Vineri dimineaţa, când s-a petrecut incidentul,în apartamentul din Drumul Taberii se mai afla unul dintrecolocatari, altul fiind plecat în provincie.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a informat căpoliţistul avea 32 de ani şi era încadrat din anul 2006, de-alungul timpului primind calificative după evaluări de "Bine" şi"Foarte bine".

Bărbatul era din Argeş şi a fost încadrat la Secţia 25 dePoliţie Bucureşti "din sursă externă", adică nu terminase Academiade Poliţie

În luna mai 2011, poliţistul şi-a luat o armă, în aceeaşi lunăfiind testat psihologic şi medical, examene pe care bărbatul le-atrecut cu brio.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639252-09-30Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image