2016-10-25 04:46

EVENIMENT


Un poliţist s-a făcut preot

 |  18:57
Un poliţist s-a făcut preot

Inspectorul de poliţie Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, este de ieri şi preotul poliţiştilor din judeţ, după ce a fost hirotonisit de Preasfinţia Sa Gurie, Episcopul Devei şi Hunedoarei. Chiar dacă nu va fi plătit pentru munca de preot, Bogdan Niţu va oficia slujbele de duminică la Catedrala Episcopiei din Deva, alături de ceilalţi preoţi de acolo, iar în cursul săptămânii va lucra pe postul de purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara. „O să rămân pe funcţia de purtător de cuvânt, dar, în paralel, o să slujesc, duminica, la Catedrala Episcopală. Este un vis pe care mi l-am împlinit şi datorită Preasfinţiei Sale Gurie, Episcopul Devei şi Hunedoarei”, a declarat Bogdan Niţu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-11-02

TAGURI: bogdan nitu, politist, preotComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Mama poliţistului Bogdan Gigină: Şoferul lui Gabriel Oprea a oprit maşina dar i s-a ordonat să meargă mai departe Mama poliţistului Bogdan Gigină a precizat joi, într-o postare pe Facebook, că şoferul lui... 14 Oct 2016 | (1)
Vîntu și-a recunoscut vinovăția în dosarul Olteanu Sorin Ovidiu Vintu afirma ca si-a recunoscut vinovatia in dosarul deschis de DNA dupa ce l-a... 14 Oct 2016 | (1)