2019-02-20 19:43


Un preot, soţia şi fiul au murit în ziua de Crăciun VEZI FILM

 |  11:22
Un preot, soţia şi fiul au murit în ziua de Crăciun VEZI FILM

Tragedie în familia unui preot, înziua de Crăciun. Preotul, soţia lui şi fiul lor au murit într-un accidentcumplit, aproape de Suceava. Încă un tânăr este în moarte clinică la spital.Toţi se aflau într-o maşină lovită frontal de un şofer care mergea cu viteză,transmite Realitatea.net.

Accidentul a avut loc încomuna Plopeni, unde preotul şi familia lui mergeau să-şi viziteze rudele. Înmaşina lor se mai afla un tânăr de 17 ani.

Maşina preotului a fostizbită frontal de o alta, condusă de un tânăr de 20 de ani. Acesta a intrat pecontrasens, după o depăşire în curbă. Martorii au spus că acesta petrecusetoată noaptea."Am văzut fum. Strigau: aduceţi apă", a declarat unul dintre martori.

Şoferul vinovat de accidenta fost dus şi el la spital, unde a fost operat.

"Nu s-a putut facetestarea cu etilotestul din cauza leziunilor. Însă s-au recoltat probebiologice pentru stabilirea alcoolemiei", a declarat inspectorul GabrielPanţiru, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.Preotul George Mihoc avea 69 de ani, iar fiul lui 27 de ani. În urmă cu un ande zile, tot în preajma Crăciunului, un frate al preotului a murit în Germania,după ce acoperişul unei biserici s-a prăbuşit peste el.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-07-01
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...