2019-02-22 02:16


Un român a încercat să violeze o femeie în trenul Paris-Lyon, în timp ce aceasta dormea

 |  20:05
Un român a încercat să violeze o femeie în trenul Paris-Lyon, în timp ce aceasta dormea

Unromân de 40 de ani, fără domiciliu stabil în Franţa, a fost arestat după ce aîncercat să violeze, în dimineaţa zilei de 1 decembrie 2010, o femeie careadormise într-un tren, care mergea de la Paris la Lyon, a informat, ieri,cotidianul Le Progres.

Femeia,în vârstă de 30 de ani, s-a urcat în 1 decembrie anul trecut, în trenul carepleca la ora 5.50 de la Paris la Lyon, după ce ratase ultimul tren din ziuaprecedentă. Ea parcurge frecvent acest traseu, cel puţin o dată pe săptămână,în cadrul activităţii sale profesionale şi se aşeza mereu în acelaşi loc, învagonul şase. „Vagonul era aproape gol. Având în vedere ora matinală, puţiniipasageri care erau, dormeau. Eu însămi eram somnoroasă ca de obicei”,povesteşte femeia, citată de Le Progres. În plină călătorie, trezirea a fostbruscă şi brutală. "Era un bărbat deasupra mea. Mi-a băgat mâna înpantaloni”, susţine aceasta. Pasagera a ţipat şi a reuşit să se elibereze deatacator. „Am fugit spre vagonul-restaurant, unde am găsit unul dintre cei doicontrolori. Ei au fost foarte receptivi. Cât despre agresor, el n-a încercat săfugă. A rămas în locul meu şi s-a culcat cu capul pe scaunul meu. A venit odată în vagonul restaurant, unde eram şi eu, şi m-a fixat cu privirea ca şicând ar fi vrut să mă intimideze", mai povesteşte victima.

Alertaţide către controlori, poliţiştii l-au identificat pe agresor la sosirea trenuluiîn gara Part-Dieu. Este vorba despre un cetăţean român, de 40 de ani. Fărădomiciliu stabil, el trăieşte cu familia sa într-o tabără improvizată din Lyon.El a fost să-şi vadă fratele la Paris şi s-a urcat în TGV-ul de dimineaţă,către Lyon, fără a avea bilet. "El este cunoscut că îşi organizează în modvizibil viaţa în funcţie de impulsurile pe care le are. Mă întreb ce facesocietatea pentru a trata acest tip pervers. Este regretabil că el a trecutdeja la un stadiu superior", afirmă victima.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-03-31
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...