2019-02-20 09:31


Un tânăr a ajuns la spital după ce a sărit la bătaie la alt şofer

 |  18:41
Un tânăr a ajuns la spital după ce a sărit la bătaie la alt şofer

Un tânăr a ajuns, ieri, la Spitalul JudeţeanVaslui, în urma unui conflict avut în trafic cu un alt şofer. El are mai multeplăgi tăiate, dar şi traumatisme produse prin agresiune, după ce a fost lovitcu pumnii, starea sa fiind gravă, potrivit medicilor. Joia trecută, acelaşitânăr a provocat un scandal în curtea unui liceu din Vaslui după ce a încercatsă dărâme cu maşina porţile unităţii de învăţământ.

Potrivit reprezentanţilor de la AmbulanţaVaslui, tânărul de 26 de ani are plăgi tăiate la gambă şi la genunchi, precumşi traumatisme la cap. Din primele cercetări, poliţiştii spun că tânărul de 26de ani, Ciprian Onofrei, din localitatea Munteni de Sus, a lovit cu maşina unalt autoturism, în timpul unei manevre de depăşire, pe DN24 Vaslui-Bârlad. Ulterior,cei doi şoferi au parcat după care s-au luat la ceartă. Iniţial, Onofrei a mersspre maşina celuilalt şofer şi i-a spart geamurile autoturismului, cel maiprobabil fiind vorba despre un conflict mai vechi între cei doi. În apropiere afost găsit şi mânerul unei săbii, urmând ca poliţiştii să stabilească exact cuce a fost înjunghiat. Conflictul dintre cei doi şoferi a avut loc înlocalitatea Munteni.

Joia trecută, Ciprian Onofrei a intrat cu maşinaîn gardul unui liceu din Vaslui în încercarea de a scăpa de jandarmii carevoiau să-l legitimeze în curtea instituţiei de învăţământ. Potrivit IPJ Vaslui,tânărul a intrat cu maşina în curtea Grupului Şcolar "Ion Mincu" dinVaslui cu intenţia de a-l bate pe un elev care urma să intre la cursuri. Atâtpaznicul şcolii, cât şi jandarmii care supravegheau curtea liceului auintervenit pentru a aplana conflictul. Când jandarmii au vrut să-l legitimeze,tânărul s-a urcat în maşină şi a încercat să fugă, adresând şi injurii forţelorde ordine. Între timp însă, paznicul şcolii a închis poarta de acces, astfel cătânărul aflat la volan a intrat în plin în aceasta, de mai multe ori, cuintenţia de a o dărâma ca să poată fugi. Poliţiştii vasluieni au întocmit dosarpenal pe numele tânărului, pentru distrugere, ultraj contra bunurilor moravurişi tulburarea ordinii şi liniştii publice.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-04-11
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...