2017-01-17 11:36

EVENIMENT


Un tânăr s-a împușcat după ce a picat Bacul

 |  18:36
Un tânăr s-a împușcat după ce a picat Bacul

Untânăr în vârstă de 19 ani, din Arad, s-a sinucis, în noaptea de luni spre marţi,cu arma de vânătoare a tatălui său, care a spus că fiul său era deprimat,deoarece nu promovase examenul de bacalaureat. Şocat, şi bărbatul a avut de gândsă se omoare. Băiatul picase examenul de maturitate după ce luase la proba dela matematică nota 2,95, cu toate că studiase la profilul matematică-informatică.

Incidentula avut loc în localitatea arădeană Căprioara, acolo unde tânărul, absolvent alGrupului Şcolar „Iuliu Maniu“ din Arad, plecase în vacanţă împreună cu tatăl său,care este pădurar. Părinţii lui Cosmin sunt divortaţi, el locuind cu mama lui, înArad. Trupul băiatului a fost găsit de tatăl său, când s-a întors, luninoaptea, de la serviciu.

„Înurma primelor cercetări efectuate la locul faptei, s-a stabilit că tatăl băiatului,care este pădurar, şi-a găsit fiul luni noapte, când s-a întors de la serviciu,împuşcat în cap. Deocamdată se discută despre o sinucidere. Băiatul nu a lăsatnici un bilet în care să-i justifice gestul. Pădurarul a declarat că băiatul săuera foarte supărat pentru că nu luase examenul de bacalaureat“, a spus CameliaTuduce, purtător de cuvânt al IPJ Arad. La scurt timp, în casa unde a avut loctragedia a ajuns o echipă operativă formată din criminalişti, medic legist, ofiţeriai Serviciului Omoruri şi procuror criminalist. Aceştia au luat probe şi auadunat toate dovezile posibile pentru a desluşi misterul care l-a adus peCosmin în pragul disperării. Ei au fost cei care l-au găsit pe tată acestuia lângăcadavru.

Trupulneînsufleţit al lui Cosmin zăcea întins, plin de sânge, lângă masa din cameralui. Lângă cadavru, criminaliştii au găsit arma de vânătoare a tatălui cu carecel mai sigur tânărul a hotărât să încheie socotelile cu viaţa. Poliţiştii au căutatun bilet de adio, dar nu au găsit nimic. Vecinii au fost cei care l-au împiedicatpe tatăl lui Cosmin să-şi pună şi el capăt zilelor.

“Afost un elev bun, comunicativ, sociabil cu cei din jur. Nu a dat semne că ar fifoarte necăjit din cauza notei la matematică. I-a promis dirigintei sale că rămâneoptimist şi că va învăţa mai mult pentru ca, în toamnă, să poată lua examenul.Avea şi o prietenă la el în clasă. Nu a fost un elev problemă”, a declaratStelian Ionuţu, directorul Liceului “Iuliu Maniu”.

Poliţiştiişi procurorii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurărileîn care tânărul de 19 ani s-a sinucis.

A sărit după bloc după ce s-acertat cu părinţii din cauza notelor de la examen

Untânăr din Craiova care a picat bacalaureatul a fost transportat în stare gravăla Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti, după ce a încercat să se sinucidă,aruncându-se de la etajul al patrulea al blocului în care locuieşte, el certându-secu părinţii din cauza rezultatelor la examen. Răzvan Marinel Călugăru, elev alGrupului Şcolar Industrial “CFR” Craiova, specializarea tehnician detelecomunicaţii, a încercat să se sinucidă în noaptea de sâmbată spre duminică,aruncându-se de la etajul al patrulea în care locuieşte cu familia sa.

Tânărular fi recurs la acest gest în urma unei discuţii în contradictoriu cu părinţiisăi, care i-ar fi reproşat că a picat bacalaureatul. Purtătorul de cuvânt al SpitaluluiJudeţean de Urgenţă Craiova, medicul Cristina Geormăneanu a spus că tânărul afost internat în Clinica de Terapie Intensivă a spitalului, având un traumatismcranio-cerebral acut minor, traumatism facial acut sever, traumatismtoraco-abdominal, traumatism de coloană lombară şi fracturi la picioare.Duminică, pacientul a fost transferat la Spitalul Clinic Bagdasar-Arseni dinBucureşti. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Bagdasar-Arseni, doctorulFlorin Bică, spune că tânărul urmează să fie operat. "Starea este staţionară,pentru că nu a fost operat până acum, în acest sens starea este la fel ca la început.Urmează să fie operat la picioare şi coloană. Dar pacientul este conştient, sepoate alimenta, vorbeşte", adeclarat oficialul.

Tânărula picat bacalaureatul după ce a luat nota 5 la Limba şi literatura română, 3,60la matematică şi 2,70 la biologie vegetală şi animală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639252-11-16

Mai multe imagini:
Un tânăr s-a împușcat după ce a picat Bacul
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

COSMIN
06 Iul 2011

saracu...si ce barba avea el...

Adauga un comentariu

Random image