2019-02-16 05:25


Un tren a lovit din plin un autoturism. Patru persoane au decedat

 |  12:17
Un tren a lovit din plin un autoturism. Patru persoane au decedat

ReprezentanţiiPoliţiei Judeţene Botoşani au anunţat că patru persoane şi-au pierdut viaţa înurma accidentului petrecut la o trecere de cale ferată din localitatea Măşcăţeni,unde un autoturism a fost lovit de un tren.

Potrivit purtătoruluide cuvânt al Poliţiei Judeţene Botoşani, Daniela Darea, cele patru persoane - ofemeie şi trei bărbaţi - aflate în maşina lovită de tren au fost găsitedecedate.

Trei dintre victimesunt încarcerate, iar la ora transmiterii acestei ştiri se intervenea pentruscoaterea lor dintre fiarele maşinii, în timp ce a patra victimă - un bărbat -a fost găsită la o distanţă de aproximativ 200 de metri de locul impactului.

Conform Poliţiei, pasageriise aflau într-un autoturism Cielo , al cărui şofer nu s-a asigurat la trecereade cale ferată, ignorând semnalele acustice şi luminoase ale trenului.

Trenul implicat înaccident este unul privat, care circula pe ruta Dorohoi-Iaşi.

Conform surselorcitate, niciun călător al trenului nu a avut de suferit în urma accidentului,iar garnitura este oprită în localitatea Albeşti.

Accidentul s-apetrecut la o trecere de cale ferată din localitatea Măşcăţeni, comuna Albeştidin judeţul Botoşani, care nu era semnalizată prin bariere, şi prin CruceaSfântului Andrei.

În autoturism se aflauo femeie şi trei bărbaţi, iar în urma impactului unul dintre bărbaţi a fost aruncat din maşină pe calea ferată.

Purtătorul de cuvântal ISU Botoşani, Dorina Lupu, preciza că la faţa locului au ajuns două echipajede descarcerare, un echipaj SMURD şi două echipaje ale Ambulanţei, iar patrupersoane erau încarcerate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-08-16
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...