2018-12-17 04:45


Un tulcean şi-a omorât fetiţa, apoi s-a sinucis

 |  18:32
Un tulcean şi-a omorât fetiţa, apoi s-a sinucis

Tragediede proporţii în Tulcea. La sfârşitul săptămânii trecute, un bărbat şi-a ştrangulatfetiţa, în vârstă de doi ani, după care şi-a pus capăt zilelor. Anchetatoriisusţin că bărbatul suferea de o depresie cauzată de faptul că soţia sa l-a anunţatcă se recăsătoreşte în Spania cu un alt bărbat.

Bărbatulcare a produs nenorocirea se numeşte Laurenţiu Mladislav, avea 31 de ani, şilocuia împreună cu fiica sa, Rebeca, în vârstă de doi ani, în localitateatulceană Slava Rusă, au precizat surse judiciare. La sfârşitul săptămâniitrecute, poliţiştii au fost sesizaţi că în locuinţa bărbatului s-ar afla decedatăminora. În momentul descinderii, oamenii legii au constatat că Rebeca fusesespânzurată cu o sfoară. În podul casei, anchetatorii au găsit şi cadavrul tatălui,spânzurat de o grindă. Cele două trupuri au fost transportate la serviciul judeţeande medicină legală, unde au fost supuse necropsiei.

Lafaţa locului, procurorii şi poliţiştii criminalişti au găsit telefonul mobil albărbatului, iar printre mesaje au descoperit un SMS transmis de pe un număr deSpania, semnat Crina, în care Laurenţiu Mladislav era anunţat că femeia s-a recăsătorit.Crina este soţia lui Laurenţiu şi mama Rebecăi, ea fiind plecată în Spania, lamuncă, de anul trecut. Înainte de a recurge la acest gest extrem, bărbatul şi-asunat soţia şi s-a certat cu ea la telefon. "Se pare că şi prima ipotezăde lucru cum că bărbatul, pe fondul unui conflict pe care l-a avut cu soţia satelefonic, şi pe fondul geloziei, a procedat întâi la suprimarea vieţii fiiceilor, după care s-a sinucis în podul casei", a declarat Gheorghe Popovici,procuror-şef la Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Deasemenea, poliţiştii au găsit şi un înscris lăsat de sinucigaş, prin careacesta şi-a motivat gesturile extreme. Bărbatul a lăsat un bilet de adio încare îi spune fostei soţii că vrea să sufere şi ea la fel de mult cum ausuferit el şi fetiţa când ea a plecat în străinătate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-10-02
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...