2017-01-21 17:42

EVENIMENT


Unde poţi merge cu perechea de Valentine’s Day. Vezi ce au pregătit cluburile şi sex-shop-urile pentru 14 februarie!

 |  16:27
Unde poţi merge cu perechea de Valentine’s Day. Vezi ce au pregătit cluburile şi sex-shop-urile pentru 14 februarie!
Chiar dacă “Ziua îndrăgostiţilor” cade luni, când începe şi cel de-al doilea semestru al anului universitar,cluburile din Bucureşti se întrec în petreceri cu tentă romantică, atrăgându-şiclienţii cu oferte: de la intrări gratis şi combinaţii de băuturi la preţuriaccesibile, până la ţinute obligatorii.

Cluburile din Regiepregătesc un sfârşit de săptămână “incendiar” pentru studenţii amorezi. Club Maxx pregăteşte “Weekend-ul Valentine’s Day”. “Intrarea este gratuităpentru studenţi, iar celelate persoane plătesc 10 lei. Vom avea şi un concurs: «Fii Valentinul meu». O sticlă de votcă sau de whikey vacosta 100 de lei. Avem şi un decor special cu baloane. Nu avem invitaţispeciali”, ne-a declarat unreprezentant al Club Maxx.

Un weekend “special” vor avea şi cei care vor vizita în acest weekendclubul Blue Night, din Regie. “Sâmbătă avem o petrecere pentru Valentine’s Day, la care este invitat David & Deejey şi Dony. Osticlă de votcă sau una de whikey va costa 79 de lei. Intrarea este liberă pânăla ora 22:00. După această oră,intrarea costă 10 lei pentru fete şi 15 lei pentru băieţi. Luni nu aveminvitaţi speciali. Pot intra în club aproximativ 1.000 de persoane. Publiculnostru ţintă are între 18 şi 35 de ani”, ne-a declarat Sorin Ungureanu, reprezentant Blue Night Club.

Petreceri„Anti-Valentine’s day”

Există cluburicare organizează petreceri şi pentru cei care nu sunt “fani” ai sărbătorilor de import. Club A, din Centrul Istoric al Capitalei, îşiaşteaptă clienţii, luni, 14 februarie, de la orele 22:00, cu un concert al trupei Ţapinarii, Anti-Valentine’s Day.Concertul va dura două ore. “Se ia inima de acasă şi se vine în Club A pe 14 februarie să se câştigeun show pentru inimi sfâşiate. Nu e prima şi nici ultima dată. Ţapinariiau ajuns la al 10-lea turneu naţional în 7 oraşe ale ţării cu «Anti-Valentine’sDay», un eveniment care îşi păstreză tradiţia şi în acest an. «Dacă ei au putut peste ocean, putem şi noi să nu maipoată ei» am zice. Pentru că am «sărbătorit» mereu cu ghilimele mai mari decâtliterele această zi, care nu este deloc a noastră. Soarele apune. Tu tragi de o parte, ea de celalaltă,inima se sfâşie şi la final fiecare rămâne cu jumătatea lui. Apoi te cerţi căjumătatea ei e mai mare (sau invers)”, anunţă reprezentanţii Club A.

O altă petrecerepentru îndrăgostiţi va avea loc duminică, pe 13 februarie, în Club Vault. „Pentrucă dragostea este o poveste fără sfârşit”, organizatorii clubului promit că îivor face pe toţi să se îndrăgostească, indiferent dacă vin însoţiţi sau nu. Înacest sens, Club Vault vine cu o idee deosebită şi le impune participanţilor undress code: cei care sunt deja implicaţi într-o relaţie să fie îmbrăcaţi înroşu, cei ce se îmbracă în albastru lasă de înţeles că sunt liberi, iar dacăalegi negru, înseamnă că respingi orice invitaţie la dans. În plus, la finalulpetrecerii, 15 perechi de îndrăgostiţi vor fi aleşi pentru a participa la un„after-party” surpriză.

Pentru cei carepreferă să îşi petreacă weekendul îndrăgostiţilor într-un club select, TuraboSociaty Club pregăteşte o petrecere, vineri, 11 februarie, alături decântăreţul Matteo. Organizatorii le fac clienţilor şi o ofertă pentru băutură:o sticlă de votcă şi una de suc costă împreună 185 lei.

Cei care preferă o noapte romantică acasă, pot vizita sex-shop-urile carele-au pregătit “surprize” pentru Sfântul Valentin. “Avem lenjerie cu inimioară şi dildo-uri roşii cu capete de inimoară.Clienţii noştri pot încerca şi noile sortimente de uleiuri aromate pentru masajşi lubrifianţi. Avem şi reduceri”, ne-a declarat reprezentantulunui sex-shop din centrul Capitalei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-03-22Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image