2016-10-21 20:01

EVENIMENT


Ungureanu, în prima vizită de lucru în zonele afectate de viscol şi zapadă

 |  18:12
Ungureanu, în prima vizită de lucru în zonele afectate de viscol şi zapadă

Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu vrea să impresioneze românii încă din primele zile de mandat. El se va deplasa mâine în judeţele Buzău şi Vrancea, într-o zonă în care mai mult de 60.000 de oameni sunt izolaţi din cauza viscolului şi a zăpezii căzute abundent în ultima perioadă. Cel mai probabil, primul-ministrul va fi însoţit de ministrul Apărării, Gabriel Oprea, şi ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca.

Ultimul chiar a dispus vineri trimiterea a zeci de jandarmi şi pompieri de la Bacău şi Prahova în , pentru salavarea de vieţi omeneşti.

În Buzău sunt 27 de comune fără energie electrică de aproape o săptămână. Aproximativ 23.000 de oameni din judeţ sunt izolaţi. De asemenea, vineri dimineaţă erau încă închise 20 de drumuri judeţene. În Vrancea situaţia e şi mai dramatică. 40.000 de suflete din 50 de localităţi sunt izolate tocmai de sâmbăta trecută.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-30

TAGURI: Mihai_razvan_ungureanu, vizita, buzau, vrancea, viscol, zapadaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Avertizare hidrologi: Cod portocaliu de inundaţii în Buzău şi Vrancea Hidrologii au emis o avertizare Cod portocaliu de inundații valabilă miercuri, între orele 9:35... 12 Oct 2016 | (0)
Ninsoare şi viscol. Circulaţia pe Transalpina, închisă Circulaţia pe Transalpina, pe sectorul de drum cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului, a... 05 Oct 2016 | (0)