2017-01-21 19:32

EVENIMENT


UNPR i-a făcut plângere penală lui Marian Vanghelie

 |  19:55
UNPR i-a făcut plângere penală lui Marian Vanghelie
Filiala UNPRsector 5 a depus plângere penală împotriva lui Marian Vanghelie şi a echipeisale, "care au ameninţat pe data de 7 iulie 2011 membrii UNPR" dinacest sector "cu bâte, sticle şi săbii". Întextul semnat deCorin Romanescu, preşedintele filialei sector 5 a UNPR,semaisusţine că agresiunea a fost pregătită de apropiaţii primarului din sectorul5. "Acţiunea a fost gândită de oamenii lui Marian Vanghelie înfrunte cu Aura Ilie, consiliera primarului sectorului 5 şi liderul de zonă, aşacum s-a prezentat în faţa membrilor UNPR Bucureşti, sector 5 ", se maisusţine în comunicatul UNPR. Membri aiUNPR Bucureşti sector 5au fost ameninţaţi, potrivit comunicatului cubâte, sticle şi săbii, în timp ce se îndreptau spre locul de întâlnire din zonaBaduc, la capătul străzii Iacob Andrei, intersecţie cu strada Brăniştari(Sinei). "În momentul în care ne-am apropiat de zonă, am fost întâmpinaţide o femeie care s-a prezentat ca fiind Aura Ilie, consiliera primaruluisectorului 5, Marian Vanghelie, şi liderul de zonă. Doamna era însoţită de unşofer şi de mai multe persoane care nu au doritsăseprezinteameninţându-ne şi spunându-ne să plecăm. La unmoment dat, aceştia l-au sunat pe Bogdan Georgescu, «mâna dreaptă a primaruluiVanghelie», pentru a-i raporta că ne-au oprit din desfăşurarea întrunirii şi cănu ne-au permis să ne deplasăm la locul de întâlnire stabilit cu cetăţenii dincartierul respectiv", mai explică Romanescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-02-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ANDREI77
13 Iul 2011

Foarte bine au facut cei de la UNPR. Acest indolent de Vanghelie trebuie pus la punct. Chiar daca e primar de sector nu inseamna ca are dreptul sa se poarte asa cu oamenii, din orice partid ar fi ei. Trebuie sa raspunda pentru faptele lui.
ANDRA59
13 Iul 2011

Primarul "almanahe care este" se vede dintr-o data sef peste Bucuresti? Cum isi permite acest agramat sa trateze oamenii in asa fel? Bine ca s-a gasit cineva sa-l puna cu botul pe labe, ca maine-poimaine poate cere si taxa sa treci prin sectorul 5!!
CIFU
13 Iul 2011

Lider de zona? Nu am mai auzit de asa ceva in politica ... merge bine de tot cu "sabii". Sunt sigur ca si altii au mai patit-o, nu numai cei de la UNPR, trebuie sa se intample ceva in sensul asta si repede.
CLAUS
13 Iul 2011

cica unpr-istii, baieti salon, i-au facut lui vanghelie plangere penala. adica hartii. ha, ha, ha. pai la clanurile lui vanghelie nu merge cu de astea ci cu smardoiala adevarata. lasati dreacu manierele de pension si puneti mana pe arcan ca sa-i starpim neamul de obam-ezi corciti. am vorbit frumos ca sa nu fiu cenzurat, dar am atatea "dedicatii" pentru ei....
CRINUTZA
13 Iul 2011

Poate de acum individul va disparea din politica. Nu-l lasati, scapati politica de astfel de indivizi.
NUCUL
13 Iul 2011

pe vremuri, se aveau ca fratii. astazi cand psd-ul a ramas in opozitie clanurile lui vanghelie sparg capetele fostilor colegi psd, actualmente unpr. invidia il omoara pe vanghelie.

Adauga un comentariu

Random image