2018-12-16 21:54


Unul dintre atacatorii din Franţa era REFUGIAT

 |  19:44
Unul dintre atacatorii din Franţa era REFUGIAT

Unul dintre atacatorii sinucigaşi descoperit la Paris avea asupra sa un paşaport sirian. El venise din Grecia cu valul de migranţi luna trecută.

Pașaportul unuia dintre atacatorii din Paris a fost înregistrat în ziua de 10 octombrie în insula grecească Leros, potrivit unui comunicat de presă dat publicității de ministrul elen pentru protecția cetățeanului, Nikos Toskas, informează Agerpres. Ministrul a subliniat că nu există totuși certitudinea că pașaportul aparținea persoanei asupra căreia a fost găsit și nici nu se știe dacă persoana decedată este un terorist sau o victimă.

"Deținătorul pașaportului a trecut prin insula Leros la 3 octombrie 2015, unde a fost identificat în conformitate cu regulile Uniunii Europene", a spus Toskas, citat de Reuters.

El a spus că nu știe dacă pașaportul a fost verificat de alte țări prin care se crede că deținătorul documentului a trecut, în drumul său către Franța.

O sursă din poliția elenă a declarat că autoritățile franceze au cerut altor țări din Europa, inclusiv Greciei, să verifice pașaportul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-14
Citeste si:
Băsescu, un nou mesaj de avertisment pentru Europa
Cine sunt cei doi îndrăgostiţi români ucişi în Franţa
Iohannis, reacţie după moartea a doi români în Franţa
Preşedintele Francois Hollande a decretat trei zile de doliu naţional în urma atentatelor
Rețeaua teroristă Stat Islamic a revendicat atentatele de la Paris

TAGURI: atacator, franta, paris, refugiat, pasaport, grecia
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...