2018-12-18 17:42


Unul dintre fondatorii trupei Paraziții, prins în flagrant când primea 6.000 euro

 |  11:56
Unul dintre fondatorii trupei Paraziții, prins în flagrant când primea 6.000 euro

Alexandru Frâncu, unul dintre fondatorii trupei Paraziții, a fost prins în flagrant în timp ce primea 6.000 de euro. Surse judiciare, citate de Agerpres, au precizat că Frâncu a primit banii respectivi pentru a-și exercita influența asupra membrilor unei comisii de avizare din cadrul unei instituții de cultură.

IGPR a informat, într-un comunicat de presă, că pe 28 ianuarie, polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice și ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, au prins în flagrant delict un bărbat, în timp ce primea 6.000 de euro pentru a-și exercita influența asupra membrilor unei comisii, în vederea obținerii unui aviz.

Potrivit sursei citate, în cursul lunii ianuarie 2016 cel în cauză ar fi solicitat 10.000 de euro, „în vederea obținerii unui aviz, pretinzând că are influență asupra funcționarilor unei comisii din cadrul unei instituții de cultură, atât în mod direct, cât și prin intermediul unui alt bărbat”.

"În activitatea infracțională, cei doi ar fi fost sprijiniți de o femeie. Astfel, bărbatul prins în flagrant ar fi contactat o persoană care a depus documentația necesară obținerii avizului din luna iulie 2015 și i-ar fi condiționat obținerea avizului de remiterea a 10.000 de euro", se arată în comunicatul IGPR.

Cele trei persoane au fost reținute pentru trafic de influență. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-29

TAGURI: fondator, trupa, parazitii, prinde, flagrant, primeste, 6000, euro
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...