2019-03-25 04:00


UPDATE. 10.000 de persoane au protestat, pentru a treia zi, în Piața Victoriei

 |  22:48
UPDATE. 10.000 de persoane au protestat, pentru a treia zi, în Piața Victoriei

UPDATE 22.30 O parte dintre protestatarii prezenţi în faţa Guvernului au plecat în marş pe Calea Victoriei, coloana îndreptându-se către Parlament. Circulaţia pe Calea Victoriei şi străzile adiacente a fost blocată.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Aproximativ 10.000 de persoane protestau duminică seara, în jurul orei 22.00, în Piaţa Victoriei, pentru a cere demisia Guvernului, în timpul manifestaţiei un bărbat fiind ridicat de jandarmi şi dus la secţia de Poliţie, informează Agerpres. Potrivit Jandarmeriei Bucureşti, "un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani a fost indicat de persoanele din Piaţa Victoriei ca având un comportament suspect, el fiind extras şi condus la secţia de poliţie pentru a fi legitimat şi sancţionat (dacă va fi cazul)". La ora 21.00, protestatarii au aprins lanternele telefoanelor mobile şi au cântat imnul. S-au scandat lozinci împotriva Guvernului şi a coaliţiei PSD-ALDE şi se flutură steagurile României, SUA şi cele ale mai multor state din UE.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-12

TAGURI: protest, guvern, piata victoria, parlament
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


INTERNAUTI
12 Aug 2018

INTERNAUTI ELECTRONISTI . ; CAUTATI FREGVENTA DE STATII RADIO ALE JANDARMERIEI SI POLITIEI . LA FEL CA LA REVOLUTIE SI MINERALIADE , SAU AFLAT MULTE DE LA INCIDENTE GRAVE . CETATENI ; CAUTATI FREGVENTA DE COMUNICARE A POLITIEI .
REVOLTA2
13 Aug 2018

dragnea liviu nu reprezinta statul roman.el este un infractor condamnat.jandarmii apara un infractor dov3dit numit dragnea liviu din satul gratia jud teleorman.deci jandarmii au actionat ca o banda de interlopi pentru ca oamenii au strigat impotriva lui dragnea.jandarmeria va fi desfiintata.partidele sa aiba in program acest punct.
@INTERNAUTI
13 Aug 2018

MAI AGRAMATULE nu stii vorbi correct romanrste de sa-ti vinzi tara stii Ai vrut poate sa spui FRECVENTA(frecventa) asa e correct si nu fregggventa . Din lucruru marunte se vede gradul vostru de cultura de aceea sunteti asa usor manipulabili si deveniti tradatori in favoarea nazistilor Osa vedeti voi cum o sa fie cand se va dezmembra Romania si va fi sub calcai NAZISTO_HORTIST adica IOHANIS__ ORBAN Atunci n-o sa mai aiba nevoie de voi si veti fi exterminate ca sa nu vorbiti
@REVOLTA 2
13 Aug 2018

DA.....LIVIU DRAGNEA NU REPREZINTA STATUL.. DAR NICI VOI CHIA DACA SUNTETI IN SLUJBA NAZISTULUI IOHANIS CARE VREA SA VANDA CE A MAI RAMAS DIN TARA Dupa ceea ce sustii tu adica desfiintarea jandarmeriei si alte ineptii se poate observa ca ai grave problem psihice asa cum au toti criminali din piata Trebuia sa faceti ce ati facut in piata Victoriei in SUA ca va aratau aceia ce inseamna JANDARMI Acestia va trateaza cu manusi si nu sunteti multumiti sa vina la putere NAZISTUL si veti vedea voi atunci COCOSUL RAIULUI9005
@@REVOLTA2
13 Aug 2018

bai scavule ale unui infractor jandarmeria nu poata sa faca nimic la o adica.ei sunt sperietori de ciori in slujba unui infractor.va fi desfiintata.aberatiile voastre nu le mai baga nimeni in seama.au atacat oemeni care aveau mainile goale si asta este tentativa de crima.la o adica jandarmeria este spulberata si ei sunt constienti de asta.ei sunt o banda de interlopi.ce crezi ca se sperie cineva de ratatii astia.daca oamenii vin si ei inarmati testoasele plii vor fi calcate in picioare.criminali nenorociti.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
13 Aug 2018

bietii oameni sunt scosi aiurea in strada ca sa fie ciomagiti de jandarmerie....asta e o mare greseala...faceti dracului alegeri anticipate eventual o coalitie de partide ca sa obtineti majoritate parlamentara....asta e singura metode 100% legala //guvernul nu o sa cada niciodata prin demonstratii nu s-a intamplat niciodata in Romania de dupa 1989....FACETI ANTICIPATE si o MARE COALITIE ANTI-CORUPTIE
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...