2019-03-25 08:18


UPDATE. A 13-a seară de PROTESTE: Peste 30.000 de manifestanți au format un gigantic TRICOLOR UMAN în fața Guvernului

 |  20:53
UPDATE. A 13-a seară de PROTESTE: Peste 30.000 de manifestanți au format un gigantic TRICOLOR UMAN în fața Guvernului

UPDATE. Potrivit agențiilor de presă, cei peste 30.000 de manifestanți aflați în Piața Victoriei au format, la ora 21.00, un uriaș tricolor uman ridicând deasupra capetelor hârtii colorate și luminându-le cu ajutorul telefoanelor mobile.

ȘTIREA INIȚIALĂ

In jurul orei 19.00, aproximativ 20.000 de manifestanti anti-Guvern se aflau in Piata Victoriei, pentru cea de a treisprezecea seara la rând, in timp ce in fata Palatului Cotroceni, o mie de persoane cereau demisia lui Klaus Iohannis. 

Potrivit News.ro, oamenii suflă în vuvuzele şi scandează "ALDE şi PSD aceeaşi mizerie", "Hoţii" şi "Demisia", "PSD, ciuma roşie", "Jos Guvernul", "DNA să vină să vă ia", "Noaptea, ca hoţii".

Oamenii continuă să vină în grupuri mari, în pofida frigului, la această oră în Capitală fiind minus 6 grade. Pe clădirea BRD şi pe acoperişul Muzeului Ţăranului Roman sunt proiectate, din nou, mesajele manifestanţilor.

La ora 21.00, manifestanţii vor să creeze "cel mai mare tricolor uman", potrivit anunţului postat de organizatori pe pagina de Facebook "Corupţia ucide". Manifestanţii au fost rugaţi să aducă o sursă de culoare - roşu, galben şi albastru - şi o lanternă. Organizatorii spun că vor distribui coli de hârtie în cele trei culori, care la ora 21.00 să fie luminate cu lanternele şi cu bliţ-urile telefoanelor mobile. Conform postărilor de pe pagina de Facebook a evenimentului, toate dosarele şi colile colorate ar urma să fie donate, săptămâna viitoare, unor şcoli şi grădiniţe aflate la marginea Bucureştiului.

Pe de alta parte, in zona Cotroceni, circulaţia rutieră este blocată la intersecţia dintre bulevardele Eroii Sanitari şi Gheorghe Marinescu, acolo unde s-au strans, pentru a opta seara la rand, in jur de doua mii de persoane care cer demisia lui Klaus Iohannis.

Manifestanţii au confecţionat o marionetă cu capul dintr-un dovleac, având lipită o coală de hârtie cu fotografia Laurei Codruţa Kovesi şi a lui Florian Coldea şi cu mesajul "Binomul DNA-SRI". Oamenii - care au steaguri tricolore şi pancarte cu mesaje precum "Iohannis, demisia", "Jos DNA, Poliţia politică", "Noi am votat, tu ne-ai dezbinat", "DNA, fără cucuvea" - suflă în vuvuzele, huiduie şi scandează ”Demisia”. Ei au şi un banner pe care scrie ”Iohannis nu uita asta nu e România ta,  nu provoca români contra români”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-12

GALERIE MEDIA

tricolor uman

TAGURI: proteste, guvern, cotroceni, manifestanti, tricolor uman, victoriei, cotroceni
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
13 Feb 2017

Bosorogii cretini de la Cotroceni sunt victime ale haznalelorTV departid ale puscariasului felix si ghita fugaru. Au creere spalate si reprezinta trecutul rusinos al natiei romane.Ei sunt analfabetii care strigau in '90 ''NOI MUNCIM NU GANDIM'' SI MOARTE INTELECTUALILOR ''. IN NICI O TARA DIN LUME NU SUNT MANIFESTATII CARE SA SUSTINA. HOTIA SI CORUPTIA. SUNT ADUSI CU MICROBUZE SI ONORATI CU DOI ARGINTI DE MAFIA BOLSEVICA PSD DISTRUGATOARE A IDEALURILOR TINEREI GENERATII.
DRAGOS RETEZAU
13 Feb 2017

As propune ca psd ul sa se retraga si sa lase tarape mana voastra MULTI MAJORITATEA TINERILOR DE ACOLO SUNT DE BUNA CREDINTA DAR CAM 5 LA SUTA SUNT DROGATI eI MANIPULEAZA dECI AS PROPUNE SA LASAM TARA PE MANA LUI PLICUSOR BAN MAFIOTUL ALA HOT CARE A PRIMIT BANI ILEGAL SI NU STIE CE A FACUT CU EI SI AL LUI CIOLOS CU GUVERNUL ZERO SI EL HOT SI PROST CARE A LASAT O GAURA IN BUGETUL TARII DE 3 MILIARDE DE EURO dar si pe mana luiIOHANNIS FALSIFICATOR DE ACTE CA SA FURE CASE EVAZIONIST SI VANZATOR DE COPII PENTRU ORGANE am ajunge o tara sparta in 3 VETI VENI LA CLUJ CU PASAPORT
@DRAGOș RETEZATU....
13 Feb 2017

Hai să lăsăm văicăreala și aruncarea pisicii numai în curtea lui (i)OHAnis sau a belaliului ăla de Plicușor Ban care vorbește împiedicat, de zici că-i beat! Ceea ce se întâmplă acum, este consecința celor 27 de ani care-a umplut paharul României care nu mai e format NUMAI din cei care acum sun foarte în vârstă, început de vârsta-3-a ori maturi, ci și tinerii care...unii, sunt șocați și, paradoxal, VOR, CER sau SE LASĂ MANIPULAȚI (cel puțin în procent de 5%, cum ai spus și tu....) crezând că LUMINA și BUNĂ-STAREA le vine de la multi-naționale și occident, adică de la cei care aranjează să meargă strună (civilizat, serios...), pornind de la mitingul programat, dar încurajat din spate de agentul malefic Șoroș! ȘI-aici, e păcat, unii chiar se laudă cu asta și sunt dați și pe post: NOAPTEA MINȚII. Piața Lui Soros și Realitatea TV au cântat în această seară "Mai bine SOROȘIȘT decât Comunist" Păi, măi analfabeților SOROȘIST înseamnă NEOCOMUNIST. Își bate joc REȚEAUA SOROS cum vrea de voi din cauza analfabetismului vostru, http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=961294&title=noaptea-mintii-piata-lui-soros-si-realitatea-tv-au-cantat-in-aceasta-seara-mai-bine-sorosist-decat-comunist-pai-mai-analfabetilor-sorosist-inseamna-neocomunist-isi-bate-joc-reteaua-soros-cum-vrea-de-voi-din-cauza-analfabetismului-vostru
DUPă CUM
13 Feb 2017

Țările de la Vișegrad DEMASCĂ implicarea Rețelei Progresiste MERKEL-SOROS în protestele de la București. Iohannis, USR-ul, ONG-urile lui SOROS, Multinaționalele germano-austriece sunt indicate clar ca fiind agitatorii Marelui Miting - http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=958200&title=tarile-de-la-visegrad-demasca-implicarea-retelei-progresiste-merkel-soros-in-protestele-de-la-bucuresti-iohannis-usr-ul-ong-urile-lui-soros-multinationalele-germano-austriece-sunt-indicate-clar-ca-fiind-agitatorii-marelui-miting
CEEA CE Mă îNFURIE
13 Feb 2017

CEL MAI TARE, este că este DETURNAT SCOPUL PAȘNIC ȘI ADEVĂRAT AL CELOR DE-ACOLO, DIN PIAȚA VICTORIEI, CARE VOR SCHIMBARE MAJORĂ ÎN MENTALITATEA CLASEI POLITICE, O VIAȚĂ MAI BUNĂ, UN TRAI DECENT, CE-I AȘA GREU DE PRICEPUT? Dar, CINE, CÂȚI să mai aibă încredere în vreunul din ei, atâta timp cât au VINI LEGATE DE EI, DE ACTIVITATEA LOR CARE LE SUNT ÎNTIPĂRITE-N FRUNTE, PRECUM PE HÂRTIE, CHIAR ȘI-N MEMORIA ROMÂNILOR, CARE S-AU SĂTURAT CU A D E V Ă R A T DE IMPOSTORI, DE MAFIOȚI! E CLAR?
VOINEAG NICOLAE
13 Feb 2017

Chiar noaptea mintii sa spui ca soros iti vrea tie Romania binele si sa i mai faci si imn Doamne iarta i ca nu stiu ce fac !
SE PARE,
13 Feb 2017

Că nu suntem lăsați să fim/devenim NEUTRI, încercând să încropim ceea ce a fost spart, aruncat, neglijat de ”dragii” de politicieni, oricare-ar fi ei...și să ne adunăm, în sensul bun! În față - NEÎNCREDERE, din spate - NEÎNCREDERE, dintr-o parte - NEÎNCREDERE, din cealaltă - tot NEÎNCREDERE! Ce-ar trebui să facă politicienii (indiferent care....) pentru a-și spăla rușinea și neîncrederea generată în români? SIMPLU! SĂ FACĂ NUMAI CEEA CE TREBUIE, IAR DINTRE CEI CARE-AU JEFUIT ȚARA, SĂ FACĂ PUȘCĂRIE PENTRU 100 DE ANI, IAR AVERILE - CONFISCATE ÎN TOTALITATE!
DAR, CINE NU ÎNVAȚĂ
13 Feb 2017

DIN ISTORIA RECENTĂ, DE LA ALȚII, RISCĂ SĂ CADĂ CU NASU-N EA, AȘIJDEREA! Așa că, a fost odată ca niciodată...povestea unui ASASIN ECONOMIC care, ce zicea, ce făcea? SE DESTĂINUIA: Relatează asa¬si¬nul eco¬no¬mic John Perkins : “Noi, asa¬si¬nii eco¬no¬mi¬ci, sun¬tem de fapt res¬pon¬sa¬bi¬li pen¬tru cre¬a¬rea pri¬mu¬lui im¬pe¬riu glo¬bal. Noi lu¬crăm în mul¬te mo¬du¬ri di¬fe¬ri¬te, dar pro¬ba¬bil cel mai frec¬vent es¬te să gă¬sim o ța¬ră ca¬re are re¬sur¬se, cum ar fi petrol…și apoi aran¬jăm un îm¬pru¬mut uri¬aș ace¬lei ță¬ri de la Banca Mondială, sau una din ce¬le¬lal¬te or¬ga¬ni¬za¬ții de acest tip. Dar ba¬nii nu ajung cu ade¬vă¬rat în acea ța¬ră.
DE FAPT
13 Feb 2017

ajung la ma¬ri¬le noas¬tre cor¬po¬ra¬ții, pen¬tru a con¬strui pro¬iec¬te de in¬fras¬truc¬tu¬ră în acea ța¬ră. (su¬nă cu¬nos¬cut, nu?). Centrale elec¬tri¬ce, par¬cu¬ri in¬dus¬tri¬a¬le, por¬tu¬ri…lu¬cru¬ri de ca-re să be¬ne¬fi¬cie¬ze cor¬po¬ra¬ți¬i¬le noas¬tre și câ¬ți¬va oa¬me¬ni bo¬ga¬ți din acea ța¬ră (au¬ci, doa-re!). Dar nu aju¬tă ma¬jo¬ri¬ta¬tea oa¬me¬ni¬lor, de¬loc ! Întreaga ța¬ră rămâ¬ne cu o da¬to¬rie foar¬te ma¬re. Este o da¬to¬rie atât de ma¬re în-cât nu pot s-o plă¬teas¬că, și as¬ta fa¬ce par¬te din plan, să nu poa¬tă să o plă¬teas-că. La un mo¬ment dat, noi, asa¬si¬nii eco¬no¬mi¬ci, mer¬gem îna¬poi aco¬lo și le spu¬nem : “Ascultați, ați pier¬dut mul¬ți ba¬ni, nu vă pu¬te¬ți plăti da¬to¬ri¬i¬le așa că…vindeți pe¬tro¬lul foar¬te ieftin la com¬pa¬ni¬i¬le noas¬tre petroliere…lasați-ne să con¬struim o ba¬ză mi¬li¬ta¬ră la voi în țară…trimiteți tru¬pe și sustineți-le pe ale noas¬tre, într-un loc cum ar fi…Irak sau votați-ne la ur¬mă¬toa¬re¬le ale¬ge¬ri ONU”. Ca să pri¬va¬ti¬ze¬ze com¬pa¬nia de elec¬tri¬ci¬ta¬te, sis¬te¬mul de apă și ca¬na¬li¬za¬re, și să le vân¬dă cor¬po¬ra¬ți¬i¬lor din SUA și al¬tor cor¬po¬ra¬ții mul¬ti¬na¬țio¬na¬le. Deci, es¬te o ade¬va¬ra¬tă re¬țea și es¬te atat de ti¬pic mo¬dul de ac¬țio¬na¬re al FMI și al Băncii Mondiale. Ei în¬da¬to¬rea¬ză o ța¬ră și es¬te o da¬to¬rie atât de ma¬re, în¬cât nu pot să o plă¬teas¬că.
APOI SE OFERA
13 Feb 2017

sa refinanteze datoria si trebuie ca tara sa plateasca o dobanda si mai mare. Apoi ceri acest “quid pro quo” pe care-l numesti o conditionalitate, sau bune relatii, care inseamna de fapt ca trebuie sa-si vanda resursele…incluzand multe din serviciile lor sociale, companiile de utilitate…uneori sistemele lor educationale, penale, de asigurari…la corporatiile straine. Deci este o lovitura dubla-tripla-cvadrupla.”
IRAN 1953.
13 Feb 2017

Perceptul pentru asasinul economic a aparut la inceputul anilor ’50 cand Mossadeq a fost ales in mod democratic in Iran. El era considerat “speranta pentru democratie” in orientul mijlociu si alte parti ale lumii. A fost numit omul anului de catre revista “Time”. Dar unul din lucrurile pe care le-a adus si a inceput sa le implementeze, a fost ideea ca, companiile petroliere straine, trebuiau sa plateasca mai mult pe petrolul pe care il cumparau din Iran…si ca oamenii din Iran ar fi trebuit sa aiba de castigat de pe urma propriului petrol. Ciudata politica! Desigur ca nu ne-a placut asta, dar ne era frica sa facem, ce faceam de obicei, adica sa trimitem armata. In schimb, am trimis un agent CIA, Kermit Roosevelt, ruda cu Tedy Roosevelt. Iar Kermit a mers cu cateva milioane de dolari si a fost foarte eficient. Intr-o scurta perioada de timp a reuist sa-l dea jos de la putere pe Mosaddeq si l-a adus pe shar-ul Iranului pentru a-l inlocui. El fusese dintotdeauna favorabil SUA. A fost foarte eficient.
IRAQ 2003.
13 Feb 2017

. Irak-ul este exemplul perfect pentru a arata cum functioneza intregul sistemul. Noi, asasinii economici suntem prima linie de aparare. Mergem, incercam sa corupem guvernul, incercam sa-i facem sa accepte imprumuturi uriase pe care le folosim ca parghie pentru a-i cumpara, practic. Daca nu reusim, la fel cum am reusit eu in Panama cu Omar Terrijos si in Ecuador cu Jaime Roldos, care au refuzat sa fie corupti, a doua linie de aparare este sa trimitem sacalii. SACALII, FIE RASTOARNA GUVERNUL, FIE ASASINEAZA. ODATĂ CE ASTA SE INTAMPLA, VINE NOUL GUVERN, CARE FACE CE VREM NOI, PRESEDINTELE STIE CE SE VA INTAMPLA DACA FACE ALTCEVA. In cazul Irakului, ambele au dat gres. Asasinii economici nu au reusit sa-l convinga pe Saddam Hussein. Am incercat de multe ori. Am incercat sa-l facem sa accepte ceva asemanator cu ceea ce a acceptat Casa Saud sau Arabia Saudita, dar nu a acceptat.
ASA CA AM TRIMIS
13 Feb 2017

sacalii pentru a-l asasina, dar nu au reusit. Securitatea lui era foarte buna. Lucrase la un moment dat pentru CIA. Fusese angajat pentru a-l asasina pe Presedintele anterior al Irakului. Nu a reusit, dar cunostea sistemul. In ’91 am trimis armata pentru a cuceri armata Irakului. In acel moment presupuneam ca Saddam Hussein se va razgandi. Puteam sa-l inlaturam, desigur, dar nu vroiam. Era genul de om puternic ce ne placea noua, isi controla oamenii. Credeam ca ii poate controla pe kurzi, sa ii tina la granita pe iranieni si sa continue sa pompeze petrol pentru noi.
ACUM CA I-AM INVINS
13 Feb 2017

armata, speram sa se razgandeasca. Asasinii economici au interventi din nou in anii ’90 fara succes. Daca ar fi reusit, ar fi fost inca la putere, si i-am fi vandut avioane de lupta si ce-ar mai fi vrut. Dar nu au reusit. Sacalii nu au reusit sa-l inlature de la putere, asa ca am trimis armata din nou. De aceasta data, am facut treaba pana la capat. L-am inlaturat si, totodata, ne-am ales cu contracte de constructii foarte profitabile pentru a construi o tara pe care am distrus-o. Este o afacere destul de buna, daca detii companii de constructii importante. Deci Irakul arata cele 3 stadii: 1. Asasinul economic nu a reusit, 2. sacalii nu au reusit, si 3. masura finala – intervine armata.
IN ACEST MOD
13 Feb 2017

ne-am creat un imperiu, dar am facut-o foarte subtil, este clandestin. Toate imperiile din trecut au fost construite cu ajutorul armatei si stiau cu totii ca le construiau. Britanicii stiau ca-l construiau, francezii, romanii, grecii, si erau mandrii de aceasta. Intotdeauna aveau o scuza: imprastiau civilizatie, imprastiau o anumita religie sau ceva de genul acesta; dar stiau ca-l construiesc. Noi nu stim. Majoritatea oamenilor din SUA nu stiu ca traiesc de pe urma unui imperiu clandestin. In ziua de astazi e mai multa sclavie in lumea decat a fost vreodata. Trebuie sa te intrebi: daca este un imperiu, cine este imparatul? In mod evident, presedintii SUA nu sunt imparati, imparat e cineva care nu e ales, nu are mandat limitat si nu raporteaza nimanui. Deci, nu putem clasifica presedintii in acest mod, dar avem ceea ce am considera ar fi echivalentul imparatului. Este ceea ce numesc eu CORPORATOCRATIE.
CORPORATOCRATIA
13 Feb 2017

este un grup de indivizi care conduc cele mai mari corporatii si se comporta ca imparatii acestui imperiu. Ei controleaza mass-media, fie prin conducere directa, fie prin publicitate. Controleaza majoritatea politicienilor nostri pentru ca le finanteaza campanile, fie prin corporatii, fie prin contributii personale care provin din corporatii. Nu sunt alesi, nu au mandat limitat, nu raporteaza nimanui. In varful corporatocratiei, nu-ti mai poti da seama daca persoana lucreaza pentru o corporatie privata sau pentru guvern, pentru ca se misca tot timpul dintr-o parte, in alta. Deci, ai un tip care intr-un moment este presedintele unei mari companii de constructii, cum ar fi Halliburton si in momentul urmator este vicepresedintele SUA. Sau presedintele care este implicat in afaceri cu petrol. Acest lucru se intampla indiferent daca sunt la conducere republicani sau democrati. Se misca dintr-o parte in alta, pe usa care se invarte.
INTR-UN FEL
13 Feb 2017

fel guvernul nostru este invizibil de multe ori. Politicile lui sunt indeplinite de corporatii pe un nivel sau altul si de fapt, politicile guvernului sunt create de corporatocratie si prezentate guvernului. Este o relatie foarte stransa. Nu este ceva de genul “teoria conspiratiei”, acesti oameni nu trebuie sa se intalneasca si sa comploteze pentru a face lucruri. Cu totii lucreaza avand un singur scop: maximizarea profiturilor indiferent de costurile asupra societatii si asupra mediului. Acest proces de manipulare de catre corporatocratie prin indatorare, mituire si inlaturare politica, se numeste globalizare. La fel cum Rezerva Federala mentine poporul american intr-o pozitie de servitudine indatorata cu datorii perpetue, inflatie si dobanda, Banca Mondiala si FMI indeplinesc acest lucru la o scara globala.
IDEEA DE BAZA
13 Feb 2017

este simpla: indatoreaza o tara fie prin propria imprudenta sau prin coruperea conducatorului tarii (la noi a fost vorba, de-a lungul timpului si de una, si de alta). Apoi impune conditii, sau “politici de ajustare structurala” care deseori constau in devalorizarea monedei; cand moneda se davalorizeaza, se devalorizeaza toate lucrurile. Asta face ca resursele indigene sa fie disponibile tarilor pradatoare, la o fractiune din valoarea lor reala. Taieri masive de fonduri pentru programele sociale. Aceste includ deseori educatia si sistemul sanitar, compromitand bunastarea si integritatea societatii, lasand oamenii vulnerabili exploatarii. (suna f.cunoscut noua, nu?)
PRIVATIZAREA INTREPRINDERILOR
13 Feb 2017

de stat, ceea ce inseamna ca sisteme importante social, pot fi cumparate si reglementate de companii straine pentru profit. De exemplu, in 1999, Banca Mondiala, a insistat ca guvernul din Bolivia, sa vanda sistemul de apa al celui de-al treilea oras ca marime, unei filiale a corporatiei Bechtel din SUA. Imediat ce s-a intamplat asta, facturile de apa pentru rezidentii saraci, au devenit extrem de mari. Abia dupa o revolta din partea locuitorilor, contractul a fost anulat. Apoi este liberalizarea comertului, sau deschiderea economiei prin scoaterea restrictiilor pentru comertul extern. Asta permite un numar de manifestatii economice abuzive, cum ar fi aducerea de catre corporatiile transnationale a produselor mai ieftine, subminand productia indigena si distrugand economii locale. Un exemplu este Jamaica, care dupa ce a acceptat imprumuturi si conditii din partea Bancii Mondiale, a pierdut pietele pentru recoltele cele mai importante din cauza competitiei cu importurile din Vest. Astazi, nenumarati fermieri nu pot lucra, fiindca nu pot concura cu marile corporatii.
ALTA VARIATIE
13 Feb 2017

este crearea a numeroase, aparent neobservate, nereglementate, inumane fabrici de imbracaminte care, profita de pe urma problemelor economice. In plus, din cauza lipsei de reglementari ale productiei, distrugerea mediului este continua, in timp ce resursele tarii sunt deseori exploatate de catre corporatiile indiferente in timp ce produc intentionat mari cantitati de poluanti. Cel mai important proces din istorie este pornit de catre 30.000 de oameni din Ecuador si de pe Amazon, impotriva Texaco, detinut acum de Chevron. Deci, procesul este impotriva Chevron, dar pentru activitatile desfasurate de Texaco. Se estimeaza ca poluarea este de 18 ori mai puternica decat cea cauzata de Exxon Valdez pe tarmul din Alaska. In cazul Ecuadorului nu a fost un accident. Companiile petroliere au facut-o intentionat. Stiau ca o fac pentru a economisi bani, in loc sa ajute la eliminarea corecta a reziduurilor.
MAI MULT DE ATAT,
13 Feb 2017

o scurta privire la raportul performantelor Bancii Mondiale, releva faptul ca institutia, care pretinde public ca ajuta la dezvoltarea tarilor sarace si eradiacarea saraciei…nu a facut nimic altceva decat sa mareasca saracia si decalajul de bogatie, in timp ce profiturile corporatiilor sunt foarte mari. In 1960, decalajul dintre venituri intre cincimea de locuitori din tarile cele mai bogate, versus cincimea de locuitori dintre tarile cele mai sarace, era de 30 la 1. In 1998, era de 74 la 1. In timp ce Produsul National Brut a crescut pe plan global cu 40% intre 1970 si 1985, in tarile sarace a crescut doar cu 17%. Intre 1985-2000, numarul celor care traiesc cu mai putin de 1 dolar pe zi a crescut cu 18%. Chiar si Comitetul Economic al Congresului SUA, a admis ca exista o rata de success de doar 40% pentru toate proiectele Bancii Mondiale. La sfarsitul anilor ’60 Banca Mondiala a intervenit in Ecuador cu imprumuturi mari. In urmatorii 30 de ani saracia a crescut de la 50% la 70%. Sub-angajarea si somajul au crescut de la 15% la 70%. Datoria tarii a crescut de la 240 mil.dolari la 16 miliarde, in timp ce cota de resurse alocata saracilor, a scazut de la 60% la 6%. Pana in anul 2000 s-a ajuns ca 50% din bugetul national al Ecuadorului, sa trebuiasca sa fie alocat pentru plata datoriilor.
ESTE IMPORTANT
13 Feb 2017

sa se inteleaga: Banca Mondiala este, de fapt, o banca a SUA, sprijinind interesele SUA. SUA are drept de veto asupra deciziilor, deoarece aduce cel mai mult capital. Si de unde a luat acesti bani? Ati ghicit! I-a creat din NIMIC, prin intermediul sistemului bancar de reserve fractionale. Din primele 100 de economii mondiale clasate pe baza Produsului Intern Brut, 51 sunt corporatii si 47 din cele 51 sunt din SUA. Walmart, General Motors si Exxon, sunt mai puternice economic, decat Arabia Saudita, Polonia, Norvegia, Africa de Sud, Finlanda, Indonezia si multe altele. Odata ce barierele de comert protective sunt inlaturate, banii sunt aruncati impreuna si manipulati in noile piete si economiile statelor sunt rasturnate in favoarea competitiei deschise din capitalul global, imperiul se extinde.
TE TREZESTI
13 Feb 2017

in fata micului tau ecrand de 21 inch si urli despre America si despre democratie. Nu este nicio America, nu este nicio democratie. Este doar IBM, ITT, AT&T, DuPont, Dow, Union Carbine si Exxon. Acestea sunt natiunile lumii de astazi. Despre ce credeti ca vorbesc rusii in Consiliul de Stat? Karl Marx? Isi scot graficele liniare, teorii de decizie statistica, solutii minime si maxime si calculeaza probabilitatile prêt-cost ale tranzactiilor si investitiilor, la fel cum facem noi. Nu mai traim intr-o lume a natiunilor si a ideologiilor!
“LUMEA ESTE UN COLEGIU
13 Feb 2017

de corporatii, determinat inexorabil de regulile imuabile ale afacerilor. Lumea este o afacere! Luata cumulativ, integrarea lumii ca intreg, in mod particular in raporturi de economie globalizata si in calitatile mitice de capitalism cu “piata libera” reprezinta un veritabil imperiu in sine…Putini au reusit sa scape de “ajustarile structurale” si “conditiile” Bancii Mondiale, Fondul Monetar International sau de Arbitrajul Organizatiei Mondiale a Comertului…aceste institutii financiare internationale care, oricat de inadecvate sunt, inca determina ceea ce inseamna globalizare economica. Atat de mare este puterea globalizarii incat, in cursul vietii noastre este probabil sa asistam la integrarea, chiar daca inegala, a tuturor economiilor din lume intr-un singur sistem global de piata libera.” (Jim Garrison).
LUMEA ESTE PRELUATA
13 Feb 2017

de catre o mana de puteri ale afacerilor, care domina resursele naturale de care avem nevoie pentru a trai, in timp ce controleaza banii de care avem nevoie pentru a obtine aceste resurse. Rezultatul va fi un monopol global, bazat nu pe viata umana, doar pe puterea financiara si corporativa. In timp ce inegalitatea creste, tot mai multi oameni devin disperati. Stabilimentul a fost fortat sa gaseasca o metoda de a actiona in cazul celor care se impotrivesc sistemului. Asa s-a nascut teroristul. Termenul “terorist” este o distinctie goala, care desemneaza orice persoana sau grup care alege sa se impotriveasca stabilimentului. Nu trebuie sa fie confundat cu fictionalul “Al Qaeda”, care a fost de fapt numele unei baze de date Mudjahidinilor sustinuti de SUA in 1980.
“ADEVARUL E CA NU EXISTA
13 Feb 2017

o armata islamica sau grup terrorist numit Al Qaeda si orice ofiter de informatii stie aceasta. Dar este o campanie de propaganda, pentru a face publicul sa creada in existenta unei entitati identificate…Tara din spatele acestei propagande este SUA.” (Pierre – Henry Bunel, former franch Military Intelligence); In anul 2007 Departamentul de Aparare a primit 161,8 miliarde de dolari pentru asa-zisul razboi global contra terorismului. Dupa Centrul National Contra Terorismului, in anul 2004 aproximativ 2000 de oameni au fost omorati in lume din cauza unor presupuse acte teroriste. Dintre acei oameni, 70 erau americani. Folosind acest numar ca medie generala care este foarte generos, este interesant de observat, ca de doua ori mai multi oameni mor anual de la untul de arahide, decat din cauza actelor de teroriste.
BOLILE CORONARIENE
13 Feb 2017

sunt cauza cea mai importanta de decese in America, omorand aproximativ 450.000 de oameni in fiecare an. In anul 2007, guvernul a alocat aproximativ 3 miliarde de dolari cercetarilor in acest domeniu. Asta inseamna ca Guvernul SUA, in 2007 a locat de 54 ori mai mult pentru prevenirea terorismului, decat pentru prevenirea bolilor coronariene, care omoara de 6.600 de ori mai multi oameni decat terorismul. In timp ce denumirea de terorism si Al-Qeada sunt atasate arbitrat pe fiecare stire, legandu-l de orice actiune impotriva intereselor SUA, mitul se dezvolta.
LA MIJLOCUL ANULUI 2008
13 Feb 2017

procurolul general al SUA, a propus ca Congresul SUA sa declare in mod oficial razboi impotriva acestei fantezii. Din iulie 2008, s-au adunat peste un million de persoane pe lista suspectilor de terorism. Asa numitele “masuri contra terorismului” desigur ca nu au nimic cu protectia sociala. Ele au de-a face cu mentinerea stabilimentului in conditiile cresterii sentimetului de anti-american, atat in tara cat si international…sentiment care este legitim fondat pe expansiunea imperiului corporatist lacom si care exploateaza lumea. Adevaratii teroristi ai lumii nu se intalnesc in intunericul noptii sau striga “Allahu Akbar” inainte de o actiune violenta. Adevaratii teroristi ai lumii poarta costume de 5.000 de dolari, si lucreaza in cele mai inalte pozitii ale finantelor, guvernelui si afacerilor.
DECI, CE FACEM?
13 Feb 2017

Cum oprim un sistem de lacomie si coruptie, care are atata putere si elan? Cum oprim acest comportament aberant de grup, care nu simte compasiune pentru milioanele de oameni macelariti in Irak sau Afganistan…pentru ca, corporatocratia trebuie sa controleze resursele de energie si productia de opiu pentru profitul de pe Wall Street? Inainte de anul 1980 Afganistanul producea 0% opiu din lume. Dupa ce Mujahidinii sprijiniti de SUA/CIA au castigat razboiul dintre URSS si Afganistan, pana in 1986 au ajuns sa produca 40% din heroina din lume. Pana in 1999 au ajuns sa produca 80% din heroina de pe piata. Apoi, s-a intamplat ceva neasteptat. Talibanii au ajuns la putere si pana in anul 2000 au distrus majoritatea culturilor de opiu. Productia a scazut de la 3.000 de tone la doar 185 tone, o reducere de 94%.
PE 9 SEPTEMBRIE 2001
13 Feb 2017

planurile de invazie a Afganistanului, erau pe biroul presedintelui Bush. Doua zile mai tarziu a avut si motivul. Astazi, Afganistanul controlat de SUA produce 90% din heroina din lume si sparge noi recorduri de productie, de la an la an. Cum oprim un sistem de lacomie si coruptie care condamna populatiile sarace la “sclavia fabricilor de imbracaminte” pentru beneficiul Madison Avenue? Sau care ii face pe ingineri sa declare in mod fals atacuri teroriste pentru a manipula. Sau care guverneaza metode sociale de operare construite in sistem care sunt inerent exploatate.
SAU CARE REDUC
13 Feb 2017

reduc in mod sistematic libertatile civile si violeaza drepturile umane pentru a se proteja de propriile neajunsuri? Cum actionam impotriva institutiilor ascunse, cum ar fi Comisia Trilaterala sau Grupul Bilderberg si alte grupuri alese nedemocratic…care conspira in spatele usilor inchise, pentru a controla elementele politice, financiare, sociale si de mediu ale vietii noastre? Pentru a afla raspunsul, trebuie mai intai sa gasim cauza adevarata care sta la baza problemei. Adevarul este ca grupurile bazate pe lacomie, coruptie, putere si profit nu sunt adevarata sursa a problemei. Ele sunt simptome. “Lacomia si competitia nu sunt rezultatul temperamentului imuabil al omului…lacomia si frica de lipsuri sunt de fapt create si amplificate…consecinta directa este ca trebuie sa luptam unii cu ceilalti pentru a supravietui.” (Bernard Lietaer – fondatorul sistemului European).
EI, LA NOI CUM E?
13 Feb 2017

Eu zic că, având atâtea cozi de topor prin Parlament, Guvern și Președinție, nu mai e nevoie decât de un atac FINAL (LA / CU BAIONETĂ) generat dintr-o deturnare d-asta pașnică de protest ÎN CEVA URÂT, ÎNGROZITOR! spre deosebire de cum e-acum, murdărindu-i-se autenticitatea-i valoroasă, cam cum făcură ȘI cu Revoluția de la 1989...nu? Agenții infiltrați, mama lor a naibii....
IAR îN AJUTORUL
13 Feb 2017

infiltraților (acoperiți sau neacoperiți...) sunt de vină TOCMAI cei care stau cu fundu-n Guvern AZI, ori prin Parlament....oripilați de ritmicitatea și intensitatea protestului din fața Guvernului, de parcă n-ar fi vinovați TOȚI pentru alunecarea pe pantea asta...culmea CINISMULUI ar fi ca ei să știe și să fi făcut ÎNTOCMAI pentru a genera (prin anticipare) ceea ce va urma! În cazul ăsta...ce i-o fi lui mama, i-o fi și lui tata...
CHIAR șI COTIDIANUL
13 Feb 2017

s-a PRINS: http://www.cotidianul.ro/pe-scurt-ce-se-intampla-in-romania-296097/ Romania zombizata !!! Dezvăluiri... https://www.youtube.com/watch?v=eVxZBlPGMqM
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...