2019-02-24 01:29


UPDATE. ACCIDENT RUTIER grav în zona Regie: doi oameni au murit, doi sunt răniți grav

 |  12:02
UPDATE. ACCIDENT RUTIER grav în zona Regie: doi oameni au murit, doi sunt răniți grav

UPDATE. Un accident în care au fost implicate două autovehicule și care s-a soldat cu decesul a două persoane și rănirea gravă a altor două a avut loc, joi, la capătul liniei RATB 601.

UPDATE

Potrivit managerului SABIF, Alis Grasu, una dintre persoane a avut leziuni incompatibile cu viața și s-a declarat imediat decesul, iar la o altă persoană s-a încercat resuscitarea.

Potrivit ISU București, unul dintre bărbații decedați avea 66 de ani, iar cel de-al doilea 53 de ani.

Persoanele rănite, doi bărbați, în vârstă de 50 și 55 de ani, au fost transportate la spital, a mai informat Alis Grasu. Un bărbat a fost transportat de SABIF la Spitalul Universitar cu traumatism toracic, dar conștient, echilibrat hemodinamic și respirator, iar celălalt a fost transportat de SMURD tot la Spitalul Universitar, potrivit Agerpres.

Stirea initiala

La faţa locului s-au deplasat patru ambulanţe SMURD, una a Serviciului de Ambulanţă Bucureşti, precum şi o maşină de descarcerare.

Iniţial şoferii celor două vehicule s-au aflat în stop cardio-respirator, echipajele ambulanţelor aplicându-le manevre de resuscitare. Şoferul taxiului a decedat, scrie News.ro.

Accidentul s-a petrecut la capătul liniei RATB 601. Două autobuze garate în staţie, fără pasageri, au fost lovite uşor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-27

TAGURI: accident regie, taximentrist, raniti, sema parc
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...