2019-02-22 03:07


UPDATE. Huidu se simte din ce în ce mai bine. Vorbeşte şi a mâncat

 |  18:39
UPDATE. Huidu se simte din ce în ce mai bine. Vorbeşte şi a mâncat

2.01.2011. Starea de sănătate a lui Şerban Huidu s-a îmbunătăţit, susţin medicii dela Spitalul Universitar din Innsbruck (Austria).Totuşi, “cârcotaşul” va rămâne internat la Terapie Intensivă.

Imaginea 1/1

Veşti bune din Austriapentru fanii vedetei de la Prima TV Şerban Huidu. Starea sa de sănătate s-aîmbunătăţit în ultimele 24 de ore, potrivit unui comunicat de presă datpublicităţii de medicii de la Spitalul Universitar din Innsbruck, acolo unde“cârcotaşul” a fost internat după teribilul accident suferit pe 29 decembrie laschi, informează Realitatea TV.

Totuşi, Huidu va mai rămâne pentru o vreme internat la secţia de TerapieIntensivă, pentru că este slăbit în urma accidentului.

1.01.2011. Starea de sănătate a realizatorului TVŞerban Huidu este din ce în ce mai bună. Astăzi, "cârcotaşul" areuşit să se ridice din pat şi să vorbească cu familia sa.

Imaginea 1/1

Şerban Huidu începe să-şi revină. Sâmbătă după-amiază, Huidu aprimit vizite la spital de la soţia, fratele şi tatăl lui. Acesta s-a ridicatpe marginea patului şi a întrebat de copiii săi. În continuare, însă,"cârcotaşul" este internat în secţia de Terapie Intensivă, transmiteRealitatea.net.

Reamintim că Şerban Huidu s-a accidentat, miercuri seară, pe pârtiade la Innsbruck,unde s-alovit de un copac. Realizatorul TV în vârstă de 34 de ani, carepurta cască de protecţie, a suferit o fractură cu sângerare la nivelul capului.El a fost dus de salvamontiştila un elicopter care l-a transportat laSpitalul Universitar din Innsbruck,unde i-a fost indusă starea de comă, pentru a i se putea face analize.

Medicii searată optimişti

Într-un buletininformativ despre starea sa de sănătate transmis sâmbătă de spitalul din Innsbruck, medicii searată optimişti cu privire la evoluţia lui Şerban Huidu.

Imaginea 1/1

Şerban Huidu iese treptatdin comă. Într-un buletin informativ despre starea lui de sănătate transmissâmbătă de spitalul din Innsbruck,medicii se arată optimişti cu privire la evoluţia pacientului, transmite Realitatea.net.

Pe Şerban Huidu l-asalvat casca pe care o purta, iar starea lui se ameliorează în fiecare zi.

Săptămâna viitoare,medicii vor decide dacă Şerban Huidu va mai rămâne internat la Innsbrucksau dacă va putea fi adus în ţară.

Poliţia din Tirol faceinvestigaţii şi va stabili exact ce s-a întâmplat, pentru că pârtiile din Innsbruck sunt mereupline de turişti şi nimeni nu vrea ca astfel de accidente să se repete.

Varianta oficială, ceacomunicată de poliţie, e că accidentul s-ar fi produs din cauza faptului că peporţiunea unde schia Şerban Huidu ar fi fost gheaţă sub zăpadă şi a pierdutcontrolul schiurilor. Însă, prietenii lui au spus că a fost de fapt un accidentstupid, că, în timp ce cobora pe pârtie, Şerban a încercat să ferească un copilşi s-a dezechilibrat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-09-26
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...